J.P.X.

Contactgegevens J.P.X.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.P.X.: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.P.X.

Regio (region): Jurbise (Masnuy-Saint-Jean), België

Adres (address): Rue de Saint-Denis 26,7050, België

Telefoon (phone): 065 22 85 21 065 22 85 21

Fax (fax): 065 22 85 21 065 22 85 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.P.X.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.P.X."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.P.X."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.P.X., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.P.X.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.P.X., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.P.X.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.P.X.
Products information J.P.X.

BTW identificatienummer (tax): BE05292083740
Ondernemingsnummer: 6966125488
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in J.P.X. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.P.X.
(Get full report from official database of BE for J.P.X.)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.P.X.
Addition kinds of activities for J.P.X.

16290101. Caisson boren | Caisson drilling
20910300. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
20999908. Emulgatoren, voedsel | Emulsifiers, food
28430101. Oplosbare oliën of vetten | Soluble oils or greases
44999905. Scheepsregisters | Ship registers
64110102. Onderwijsdiensten, verzekeringen | Education services, insurance
76410200. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance

Werken bij J.P.X.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.P.X.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.P.X.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.P.X.. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

Zoek naar antwoorden van J.P.X. in sociale netwerken
Look for responds of J.P.X. in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.P.X.. Laat een reactie achter voor J.P.X.. J.P.X. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.P.X.. Leave a respond for J.P.X.. J.P.X. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.P.X. op de google maps. Adres en contacten J.P.X.
Location of J.P.X. on the google maps. Address and contacts of J.P.X.

Andere gerelateerde bedrijven als come J.P.X. J.P.X.: Van Eyck Ijzerwaren BVBA | DELTA | De Papieren Korf BVBA | PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN | Paul lambert

Other related companies as J.P.X.: Van Eyck Ijzerwaren BVBA | DELTA | De Papieren Korf BVBA | PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN | Paul lambert

J.P.X. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Jurbise (Masnuy-Saint-Jean), België. De volledige naam van het bedrijf is J.P.X., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05292083740. Het bedrijf J.P.X. bevindt zich op het adres: Rue de Saint-Denis 26,7050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in J.P.X. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.P.X. is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.P.X. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.P.X., openstaande posities, locatie van J.P.X. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J.P.X. is a company, that was registered 2011 in Jurbise (Masnuy-Saint-Jean) region, Belgium. Full name of company is J.P.X., company assigned to the tax number BE05292083740. The company J.P.X. is located at the address: Rue de Saint-Denis 26,7050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in J.P.X. were not found.
The main activity of J.P.X. is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.P.X. is not available. You also can look at reviews of J.P.X., open positions, location of J.P.X. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.P.X., Jurbise (Masnuy-Saint-Jean): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.P.X., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.P.X., Jurbise (Masnuy-Saint-Jean): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.P.X., employees, financial statistics.