VPK PACKAGING GROUP NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • VPK PACKAGING GROUP NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • VPK PACKAGING GROUP NV

Contactgegevens VPK PACKAGING GROUP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VPK PACKAGING GROUP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VPK PACKAGING GROUP NV

Regio (region): Dendermonde Oost Vlaanderen 9200 - BE, België

Adres (address): Oude Baan 120, België

Telefoon (phone): +3252261251 +3252261251

Fax (fax): +32 (86) 835-22-89 +32 (86) 835-22-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VPK PACKAGING GROUP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VPK PACKAGING GROUP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VPK PACKAGING GROUP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VPK PACKAGING GROUP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VPK PACKAGING GROUP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VPK PACKAGING GROUP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VPK PACKAGING GROUP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VPK PACKAGING GROUP NV
Products information VPK PACKAGING GROUP NV

BTW identificatienummer (tax): BE07300384521
Ondernemingsnummer: 6179504394
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VPK PACKAGING GROUP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VPK PACKAGING GROUP NV
(Get full report from official database of BE for VPK PACKAGING GROUP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VPK PACKAGING GROUP NV
Addition kinds of activities for VPK PACKAGING GROUP NV

225200. Hosiery, nec | Hosiery, nec
335603. Magnesium | Magnesium
22989900. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
23920400. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
28790110. Schapen dips, chemisch | Sheep dips, chemical
50870200. Was- en stomerijapparatuur en benodigdheden | Laundry and dry cleaning equipment and supplies
83220606. Openbaar welzijnscentrum | Public welfare center

Werken bij VPK PACKAGING GROUP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VPK PACKAGING GROUP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VPK PACKAGING GROUP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VPK PACKAGING GROUP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

Zoek naar antwoorden van VPK PACKAGING GROUP NV in sociale netwerken
Look for responds of VPK PACKAGING GROUP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VPK PACKAGING GROUP NV. Laat een reactie achter voor VPK PACKAGING GROUP NV. VPK PACKAGING GROUP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VPK PACKAGING GROUP NV. Leave a respond for VPK PACKAGING GROUP NV. VPK PACKAGING GROUP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VPK PACKAGING GROUP NV op de google maps. Adres en contacten VPK PACKAGING GROUP NV
Location of VPK PACKAGING GROUP NV on the google maps. Address and contacts of VPK PACKAGING GROUP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VPK PACKAGING GROUP NV VPK PACKAGING GROUP NV: ZIMMERMANN & ZIMMERMANN ADVOCATENBUREAU | A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA | Maes Elektronica | Publi Belgium Europe NV | Van Sichem, Bart

Other related companies as VPK PACKAGING GROUP NV: ZIMMERMANN & ZIMMERMANN ADVOCATENBUREAU | A.B.H. bvba (ALG BEVEILIGING HELMONT) BVBA | Maes Elektronica | Publi Belgium Europe NV | Van Sichem, Bart

VPK PACKAGING GROUP NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Dendermonde Oost Vlaanderen 9200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VPK PACKAGING GROUP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07300384521. Het bedrijf VPK PACKAGING GROUP NV bevindt zich op het adres: Oude Baan 120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VPK PACKAGING GROUP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VPK PACKAGING GROUP NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VPK PACKAGING GROUP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VPK PACKAGING GROUP NV, openstaande posities, locatie van VPK PACKAGING GROUP NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VPK PACKAGING GROUP NV is a company, that was registered 2001 in Dendermonde Oost Vlaanderen 9200 - BE region, Belgium. Full name of company is VPK PACKAGING GROUP NV, company assigned to the tax number BE07300384521. The company VPK PACKAGING GROUP NV is located at the address: Oude Baan 120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VPK PACKAGING GROUP NV were not found.
The main activity of VPK PACKAGING GROUP NV is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VPK PACKAGING GROUP NV is not available. You also can look at reviews of VPK PACKAGING GROUP NV, open positions, location of VPK PACKAGING GROUP NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VPK PACKAGING GROUP NV, Dendermonde Oost Vlaanderen 9200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VPK PACKAGING GROUP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VPK PACKAGING GROUP NV, Dendermonde Oost Vlaanderen 9200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VPK PACKAGING GROUP NV, employees, financial statistics.