Publi Belgium Europe NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Publi Belgium Europe NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Publi Belgium Europe NV

Contactgegevens Publi Belgium Europe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Publi Belgium Europe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Publi Belgium Europe NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Hellebeemden 16,3500, België

Telefoon (phone): 011 27 44 05 011 27 44 05

Fax (fax): 011 27 57 89 011 27 57 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Publi Belgium Europe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Publi Belgium Europe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Publi Belgium Europe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Publi Belgium Europe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Publi Belgium Europe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Publi Belgium Europe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Publi Belgium Europe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Publi Belgium Europe NV
Products information Publi Belgium Europe NV

BTW identificatienummer (tax): BE08765686035
Ondernemingsnummer: 7714019775
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Publi Belgium Europe NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Publi Belgium Europe NV
(Get full report from official database of BE for Publi Belgium Europe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Publi Belgium Europe NV
Addition kinds of activities for Publi Belgium Europe NV

209201. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
34330107. Stokers, mechanisch: huishoudelijk of industrieel | Stokers, mechanical: domestic or industrial
36340503. Krullen, elektrisch | Curling irons, electric
76990200. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services

Werken bij Publi Belgium Europe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Publi Belgium Europe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Publi Belgium Europe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Publi Belgium Europe NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van Publi Belgium Europe NV in sociale netwerken
Look for responds of Publi Belgium Europe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Publi Belgium Europe NV. Laat een reactie achter voor Publi Belgium Europe NV. Publi Belgium Europe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Publi Belgium Europe NV. Leave a respond for Publi Belgium Europe NV. Publi Belgium Europe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Publi Belgium Europe NV op de google maps. Adres en contacten Publi Belgium Europe NV
Location of Publi Belgium Europe NV on the google maps. Address and contacts of Publi Belgium Europe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Publi Belgium Europe NV Publi Belgium Europe NV: Smeyers-Krajac BVBA | Grout Techniek BVBA | De Coutere profielen bvba | Degroote,Julien | Ryngaert, Nicky

Other related companies as Publi Belgium Europe NV: Smeyers-Krajac BVBA | Grout Techniek BVBA | De Coutere profielen bvba | Degroote,Julien | Ryngaert, Nicky

Publi Belgium Europe NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Publi Belgium Europe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08765686035. Het bedrijf Publi Belgium Europe NV bevindt zich op het adres: Hellebeemden 16,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Publi Belgium Europe NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Publi Belgium Europe NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Publi Belgium Europe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Publi Belgium Europe NV, openstaande posities, locatie van Publi Belgium Europe NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Publi Belgium Europe NV is a company, that was registered 2017 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Publi Belgium Europe NV, company assigned to the tax number BE08765686035. The company Publi Belgium Europe NV is located at the address: Hellebeemden 16,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Publi Belgium Europe NV were not found.
The main activity of Publi Belgium Europe NV is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Publi Belgium Europe NV is not available. You also can look at reviews of Publi Belgium Europe NV, open positions, location of Publi Belgium Europe NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Publi Belgium Europe NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Publi Belgium Europe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Publi Belgium Europe NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Publi Belgium Europe NV, employees, financial statistics.