Vandorpe BVBA

Contactgegevens Vandorpe BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandorpe BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandorpe BVBA

Regio (region): Wevelgem (Gullegem), België

Adres (address): Drieslaan 26,8560, België

Telefoon (phone): 056 42 03 10 056 42 03 10

Fax (fax): 056 42 09 98 056 42 09 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandorpe BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandorpe BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandorpe BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandorpe BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandorpe BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandorpe BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandorpe BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandorpe BVBA
Products information Vandorpe BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02641357421
Ondernemingsnummer: 3547454833
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vandorpe BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandorpe BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandorpe BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandorpe BVBA
Addition kinds of activities for Vandorpe BVBA

249907. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
17999913. Glasvezelwerk | Fiberglass work
30890319. Wassen, kunststoffen | Washers, plastics
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
33170205. Goed behuizing, bewerkt: gelast, sluitgewricht of zwaar geklonken | Well casing, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted

Werken bij Vandorpe BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandorpe BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandorpe BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandorpe BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van Vandorpe BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandorpe BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandorpe BVBA. Laat een reactie achter voor Vandorpe BVBA. Vandorpe BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandorpe BVBA. Leave a respond for Vandorpe BVBA. Vandorpe BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandorpe BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandorpe BVBA
Location of Vandorpe BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandorpe BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandorpe BVBA Vandorpe BVBA: Angie's motor and street wear | VAN GAEVEREN PALETTEN BVBA | Zellien-Fabri NV | Théâtre-Poème ASBL | Ceisa

Other related companies as Vandorpe BVBA: Angie's motor and street wear | VAN GAEVEREN PALETTEN BVBA | Zellien-Fabri NV | Théâtre-Poème ASBL | Ceisa

Vandorpe BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Wevelgem (Gullegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Vandorpe BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02641357421. Het bedrijf Vandorpe BVBA bevindt zich op het adres: Drieslaan 26,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 606,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vandorpe BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandorpe BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandorpe BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandorpe BVBA, openstaande posities, locatie van Vandorpe BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandorpe BVBA is a company, that was registered 2003 in Wevelgem (Gullegem) region, Belgium. Full name of company is Vandorpe BVBA, company assigned to the tax number BE02641357421. The company Vandorpe BVBA is located at the address: Drieslaan 26,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 606,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vandorpe BVBA were not found.
The main activity of Vandorpe BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandorpe BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandorpe BVBA, open positions, location of Vandorpe BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandorpe BVBA, Wevelgem (Gullegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandorpe BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandorpe BVBA, Wevelgem (Gullegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandorpe BVBA, employees, financial statistics.