Théâtre-Poème ASBL

Contactgegevens Théâtre-Poème ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Théâtre-Poème ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Théâtre-Poème ASBL

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Schotlandstraat 30,1060, België

Telefoon (phone): 02 538 63 58 02 538 63 58

Fax (fax): +32 (71) 448-54-51 +32 (71) 448-54-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Théâtre-Poème ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Théâtre-Poème ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Théâtre-Poème ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Théâtre-Poème ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Théâtre-Poème ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Théâtre-Poème ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Théâtre-Poème ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Théâtre-Poème ASBL
Products information Théâtre-Poème ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02268646240
Ondernemingsnummer: 7598937988
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Théâtre-Poème ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Théâtre-Poème ASBL
(Get full report from official database of BE for Théâtre-Poème ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Théâtre-Poème ASBL
Addition kinds of activities for Théâtre-Poème ASBL

07519901. Feedlot schoonmaakdiensten | Feedlot cleaning services
20960201. Popcorn, al popped (behalve snoep bedekt) | Popcorn, already popped (except candy covered)
22111107. Eend, katoen | Duck, cotton
28190102. Alkali-metalen: natrium, kalium | Alkali metals: sodium, potassium
28920218. Sportpoeier (explosief) | Sporting powder (explosive)
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
76992208. Reparatie van machines en uitrusting voor drukwerk | Printing trades machinery and equipment repair
87320200. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research

Werken bij Théâtre-Poème ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Théâtre-Poème ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Théâtre-Poème ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Théâtre-Poème ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • verkoopster (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

    Type: Vaste Job

    verkoopster detailhandel verse voedingswaren

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van Théâtre-Poème ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Théâtre-Poème ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Théâtre-Poème ASBL. Laat een reactie achter voor Théâtre-Poème ASBL. Théâtre-Poème ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Théâtre-Poème ASBL. Leave a respond for Théâtre-Poème ASBL. Théâtre-Poème ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Théâtre-Poème ASBL op de google maps. Adres en contacten Théâtre-Poème ASBL
Location of Théâtre-Poème ASBL on the google maps. Address and contacts of Théâtre-Poème ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Théâtre-Poème ASBL Théâtre-Poème ASBL: Minnebo A | Lyceum Martha Somers Brussel | Erdesol | Fruchte Dens N.V. | Kaivers

Other related companies as Théâtre-Poème ASBL: Minnebo A | Lyceum Martha Somers Brussel | Erdesol | Fruchte Dens N.V. | Kaivers

Théâtre-Poème ASBL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is Théâtre-Poème ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02268646240. Het bedrijf Théâtre-Poème ASBL bevindt zich op het adres: Schotlandstraat 30,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Théâtre-Poème ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Théâtre-Poème ASBL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Théâtre-Poème ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Théâtre-Poème ASBL, openstaande posities, locatie van Théâtre-Poème ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Théâtre-Poème ASBL is a company, that was registered 1992 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is Théâtre-Poème ASBL, company assigned to the tax number BE02268646240. The company Théâtre-Poème ASBL is located at the address: Schotlandstraat 30,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Théâtre-Poème ASBL were not found.
The main activity of Théâtre-Poème ASBL is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Théâtre-Poème ASBL is not available. You also can look at reviews of Théâtre-Poème ASBL, open positions, location of Théâtre-Poème ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Théâtre-Poème ASBL, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Théâtre-Poème ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Théâtre-Poème ASBL, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Théâtre-Poème ASBL, employees, financial statistics.