Angie's motor and street wear

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Angie's motor and street wear
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Angie's motor and street wear

Contactgegevens Angie's motor and street wear: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Angie's motor and street wear: address, phone, fax, email, website, opening hours

Angie's motor and street wear

Regio (region): Kinrooi, België

Adres (address): Weertersteenweg 480,3640, België

Telefoon (phone): 089 46 46 72 089 46 46 72

Fax (fax): 089 46 46 72 089 46 46 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Angie's motor and street wear: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Angie's motor and street wear"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Angie's motor and street wear"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Angie's motor and street wear, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Angie's motor and street wear. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Angie's motor and street wear, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Angie's motor and street wear. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Angie's motor and street wear
Products information Angie's motor and street wear

BTW identificatienummer (tax): BE04112976074
Ondernemingsnummer: 7759063720
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Angie's motor and street wear zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Angie's motor and street wear
(Get full report from official database of BE for Angie's motor and street wear)

Aanvulling soorten activiteiten voor Angie's motor and street wear
Addition kinds of activities for Angie's motor and street wear

0116. Soja bonen | Soybeans
225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
346201. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
516906. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
22119912. Luier stoffen, nec | Diaper fabrics, nec
28939903. Letterpress of offset inkt | Letterpress or offset ink
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
51980101. calcimines | Calcimines
59990602. Communicatie apparatuur | Communication equipment

Werken bij Angie's motor and street wear: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Angie's motor and street wear: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Angie's motor and street wear. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Angie's motor and street wear. Looking for open vacancies in other companies

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van Angie's motor and street wear in sociale netwerken
Look for responds of Angie's motor and street wear in social networks

Lees alle opmerkingen voor Angie's motor and street wear. Laat een reactie achter voor Angie's motor and street wear. Angie's motor and street wear bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Angie's motor and street wear. Leave a respond for Angie's motor and street wear. Angie's motor and street wear on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Angie's motor and street wear op de google maps. Adres en contacten Angie's motor and street wear
Location of Angie's motor and street wear on the google maps. Address and contacts of Angie's motor and street wear

Andere gerelateerde bedrijven als come Angie's motor and street wear Angie's motor and street wear: IDEAL CARS TOERISME J POPELIER NV | DW-CARS | Engels | Placawood BVBA | Francovera NV

Other related companies as Angie's motor and street wear: IDEAL CARS TOERISME J POPELIER NV | DW-CARS | Engels | Placawood BVBA | Francovera NV

Angie's motor and street wear is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Kinrooi, België. De volledige naam van het bedrijf is Angie's motor and street wear, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04112976074. Het bedrijf Angie's motor and street wear bevindt zich op het adres: Weertersteenweg 480,3640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Angie's motor and street wear zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Angie's motor and street wear is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Angie's motor and street wear is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Angie's motor and street wear, openstaande posities, locatie van Angie's motor and street wear op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Angie's motor and street wear is a company, that was registered 2009 in Kinrooi region, Belgium. Full name of company is Angie's motor and street wear, company assigned to the tax number BE04112976074. The company Angie's motor and street wear is located at the address: Weertersteenweg 480,3640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Angie's motor and street wear were not found.
The main activity of Angie's motor and street wear is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Angie's motor and street wear is not available. You also can look at reviews of Angie's motor and street wear, open positions, location of Angie's motor and street wear on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Angie's motor and street wear, Kinrooi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Angie's motor and street wear, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Angie's motor and street wear, Kinrooi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Angie's motor and street wear, employees, financial statistics.