Zellien-Fabri NV

Contactgegevens Zellien-Fabri NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zellien-Fabri NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zellien-Fabri NV

Regio (region): Vosselaar, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 45,2350, België

Telefoon (phone): 014 47 07 40 014 47 07 40

Fax (fax): 014 42 34 03 014 42 34 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zellien-Fabri NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zellien-Fabri NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zellien-Fabri NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zellien-Fabri NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zellien-Fabri NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zellien-Fabri NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zellien-Fabri NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zellien-Fabri NV
Products information Zellien-Fabri NV

BTW identificatienummer (tax): BE09283142089
Ondernemingsnummer: 5133331298
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Zellien-Fabri NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zellien-Fabri NV
(Get full report from official database of BE for Zellien-Fabri NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zellien-Fabri NV
Addition kinds of activities for Zellien-Fabri NV

355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
22110812. Persdoek | Press cloth
28160303. Lamp zwart | Lamp black
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
39440301. Vliegtuigmodellen, speelgoed en hobby | Airplane models, toy and hobby
44910101. Vaartuigen laden | Loading vessels
50130108. Automotive benodigdheden | Automotive supplies
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
72990602. Auto titel en tag service aan particulieren | Car title and tag service to individuals

Werken bij Zellien-Fabri NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zellien-Fabri NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zellien-Fabri NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zellien-Fabri NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Zellien-Fabri NV in sociale netwerken
Look for responds of Zellien-Fabri NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zellien-Fabri NV. Laat een reactie achter voor Zellien-Fabri NV. Zellien-Fabri NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zellien-Fabri NV. Leave a respond for Zellien-Fabri NV. Zellien-Fabri NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zellien-Fabri NV op de google maps. Adres en contacten Zellien-Fabri NV
Location of Zellien-Fabri NV on the google maps. Address and contacts of Zellien-Fabri NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Zellien-Fabri NV Zellien-Fabri NV: Cools G | Vabuco Consulting | Groep S | GELDHOF COMPUTING | Assoc Belge des Dames

Other related companies as Zellien-Fabri NV: Cools G | Vabuco Consulting | Groep S | GELDHOF COMPUTING | Assoc Belge des Dames

Zellien-Fabri NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Vosselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is Zellien-Fabri NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283142089. Het bedrijf Zellien-Fabri NV bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 45,2350. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Zellien-Fabri NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zellien-Fabri NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zellien-Fabri NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zellien-Fabri NV, openstaande posities, locatie van Zellien-Fabri NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zellien-Fabri NV is a company, that was registered 1999 in Vosselaar region, Belgium. Full name of company is Zellien-Fabri NV, company assigned to the tax number BE09283142089. The company Zellien-Fabri NV is located at the address: Antwerpsesteenweg 45,2350. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Zellien-Fabri NV were not found.
The main activity of Zellien-Fabri NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Zellien-Fabri NV is not available. You also can look at reviews of Zellien-Fabri NV, open positions, location of Zellien-Fabri NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zellien-Fabri NV, Vosselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zellien-Fabri NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zellien-Fabri NV, Vosselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zellien-Fabri NV, employees, financial statistics.