DIENSTENCENT.ROSIERS & CO

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • DIENSTENCENT.ROSIERS & CO
Private companiesPaper and Allied Products • DIENSTENCENT.ROSIERS & CO

Contactgegevens DIENSTENCENT.ROSIERS & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENSTENCENT.ROSIERS & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENSTENCENT.ROSIERS & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAECKELMANSSTRAAT 28; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38868921 (+32-38868921) 38868921 (+32-38868921)

Fax (fax): +32 (2) 681-16-52 +32 (2) 681-16-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENSTENCENT.ROSIERS & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENSTENCENT.ROSIERS & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENSTENCENT.ROSIERS & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENSTENCENT.ROSIERS & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENSTENCENT.ROSIERS & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENSTENCENT.ROSIERS & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENSTENCENT.ROSIERS & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENSTENCENT.ROSIERS & CO
Products information DIENSTENCENT.ROSIERS & CO

BTW identificatienummer (tax): BE03841064453
Ondernemingsnummer: 2092864990
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENSTENCENT.ROSIERS & CO
(Get full report from official database of BE for DIENSTENCENT.ROSIERS & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENSTENCENT.ROSIERS & CO
Addition kinds of activities for DIENSTENCENT.ROSIERS & CO

07230303. Zoete aardappelhersteldiensten | Sweet potato curing services
14990202. Ozokeriet mijnbouw | Ozokerite mining
20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
20649900. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
28650206. naftaline | Naphthalene
34339901. Gas infrarood verwarming eenheden | Gas infrared heating units
36249902. Borstels en borstel voorraadcontacten, elektrisch | Brushes and brush stock contacts, electric
37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
94110402. Administratie van educatieve programma's, staatsregering | Administration of educational programs, state government

Werken bij DIENSTENCENT.ROSIERS & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENSTENCENT.ROSIERS & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENSTENCENT.ROSIERS & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENSTENCENT.ROSIERS & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van DIENSTENCENT.ROSIERS & CO in sociale netwerken
Look for responds of DIENSTENCENT.ROSIERS & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENSTENCENT.ROSIERS & CO. Laat een reactie achter voor DIENSTENCENT.ROSIERS & CO. DIENSTENCENT.ROSIERS & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENSTENCENT.ROSIERS & CO. Leave a respond for DIENSTENCENT.ROSIERS & CO. DIENSTENCENT.ROSIERS & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENSTENCENT.ROSIERS & CO op de google maps. Adres en contacten DIENSTENCENT.ROSIERS & CO
Location of DIENSTENCENT.ROSIERS & CO on the google maps. Address and contacts of DIENSTENCENT.ROSIERS & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENSTENCENT.ROSIERS & CO DIENSTENCENT.ROSIERS & CO: FLDANNEELS DANIEL | Cardoen L | O. LANDENNE | Leen Papierhandel BVBA | G. LENAERTS

Other related companies as DIENSTENCENT.ROSIERS & CO: FLDANNEELS DANIEL | Cardoen L | O. LANDENNE | Leen Papierhandel BVBA | G. LENAERTS

DIENSTENCENT.ROSIERS & CO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENSTENCENT.ROSIERS & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03841064453. Het bedrijf DIENSTENCENT.ROSIERS & CO bevindt zich op het adres: BAECKELMANSSTRAAT 28; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 720,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van DIENSTENCENT.ROSIERS & CO is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENSTENCENT.ROSIERS & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENSTENCENT.ROSIERS & CO, openstaande posities, locatie van DIENSTENCENT.ROSIERS & CO op de kaart.

DIENSTENCENT.ROSIERS & CO is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENSTENCENT.ROSIERS & CO, company assigned to the tax number BE03841064453. The company DIENSTENCENT.ROSIERS & CO is located at the address: BAECKELMANSSTRAAT 28; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 720,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of DIENSTENCENT.ROSIERS & CO is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENSTENCENT.ROSIERS & CO is not available. You also can look at reviews of DIENSTENCENT.ROSIERS & CO, open positions, location of DIENSTENCENT.ROSIERS & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENSTENCENT.ROSIERS & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENSTENCENT.ROSIERS & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENSTENCENT.ROSIERS & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENSTENCENT.ROSIERS & CO, employees, financial statistics.