FLDANNEELS DANIEL

Contactgegevens FLDANNEELS DANIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDANNEELS DANIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDANNEELS DANIEL

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Dirk Martensstr. 8 8200 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-31-09-09 32-50-31-09-09

Fax (fax): 32-50-31-98-08 32-50-31-98-08

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDANNEELS DANIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDANNEELS DANIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDANNEELS DANIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDANNEELS DANIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDANNEELS DANIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDANNEELS DANIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDANNEELS DANIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDANNEELS DANIEL
Products information FLDANNEELS DANIEL

BTW identificatienummer (tax): BE08573425292
Ondernemingsnummer: 4889434814
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLDANNEELS DANIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Office supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDANNEELS DANIEL
(Get full report from official database of BE for FLDANNEELS DANIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDANNEELS DANIEL
Addition kinds of activities for FLDANNEELS DANIEL

5181. Bier en aal | Beer and ale
519104. Paardensport | Equestrian equipment
596202. Drank automaten | Beverage vending machines
24991002. Gerechten, hout | Dishes, wood
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
36120311. Machine gereedschapstransformatoren | Machine tool transformers
58120108. Italiaans restaurant | Italian restaurant
86999907. Food co-operative | Food co-operative

Werken bij FLDANNEELS DANIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDANNEELS DANIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDANNEELS DANIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDANNEELS DANIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van FLDANNEELS DANIEL in sociale netwerken
Look for responds of FLDANNEELS DANIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDANNEELS DANIEL. Laat een reactie achter voor FLDANNEELS DANIEL. FLDANNEELS DANIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDANNEELS DANIEL. Leave a respond for FLDANNEELS DANIEL. FLDANNEELS DANIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDANNEELS DANIEL op de google maps. Adres en contacten FLDANNEELS DANIEL
Location of FLDANNEELS DANIEL on the google maps. Address and contacts of FLDANNEELS DANIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDANNEELS DANIEL FLDANNEELS DANIEL: Arnout NV | Bragard Paul | Kains Jean-Pierre | P. NEDERGEDAELT | Esp茅rance (L')

Other related companies as FLDANNEELS DANIEL: Arnout NV | Bragard Paul | Kains Jean-Pierre | P. NEDERGEDAELT | Esp茅rance (L')

FLDANNEELS DANIEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDANNEELS DANIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08573425292. Het bedrijf FLDANNEELS DANIEL bevindt zich op het adres: Dirk Martensstr. 8 8200 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Office supplies. Producten gemaakt in FLDANNEELS DANIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDANNEELS DANIEL is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDANNEELS DANIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDANNEELS DANIEL, openstaande posities, locatie van FLDANNEELS DANIEL op de kaart.

FLDANNEELS DANIEL is a company, that was registered 1987 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLDANNEELS DANIEL, company assigned to the tax number BE08573425292. The company FLDANNEELS DANIEL is located at the address: Dirk Martensstr. 8 8200 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Office supplies. Products created in FLDANNEELS DANIEL were not found.
The main activity of FLDANNEELS DANIEL is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDANNEELS DANIEL is not available. You also can look at reviews of FLDANNEELS DANIEL, open positions, location of FLDANNEELS DANIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDANNEELS DANIEL, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDANNEELS DANIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDANNEELS DANIEL, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDANNEELS DANIEL, employees, financial statistics.