BUREAU WILLEMS

Contactgegevens BUREAU WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU WILLEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA HUTTE 9; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71874217 (+32-71874217) 71874217 (+32-71874217)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU WILLEMS
Products information BUREAU WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU WILLEMS
(Get full report from official database of BE for BUREAU WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU WILLEMS
Addition kinds of activities for BUREAU WILLEMS

27210000. periodieken | Periodicals
28129900. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
29520201. Baksteenbekleding, asfalt | Brick siding, asphalt
35850502. Carbonators, frisdrankwater | Carbonators, soda water
50879907. Verplaatsende apparatuur en benodigdheden | Moving equipment and supplies
86410302. Meisje scout organisatie | Girl scout organization

Werken bij BUREAU WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Administratief medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van BUREAU WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU WILLEMS. Laat een reactie achter voor BUREAU WILLEMS. BUREAU WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU WILLEMS. Leave a respond for BUREAU WILLEMS. BUREAU WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU WILLEMS op de google maps. Adres en contacten BUREAU WILLEMS
Location of BUREAU WILLEMS on the google maps. Address and contacts of BUREAU WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU WILLEMS BUREAU WILLEMS: DUCHآTEAU | J.C. BEAU SIT? | Van Walleghem A BVBA | Caves Beeckman SPRL | SHANTI

Other related companies as BUREAU WILLEMS: DUCHآTEAU | J.C. BEAU SIT? | Van Walleghem A BVBA | Caves Beeckman SPRL | SHANTI

BUREAU WILLEMS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf BUREAU WILLEMS bevindt zich op het adres: RUE DE LA HUTTE 9; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BUREAU WILLEMS is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU WILLEMS, openstaande posities, locatie van BUREAU WILLEMS op de kaart.

BUREAU WILLEMS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU WILLEMS, company assigned to the tax number BE07497863769. The company BUREAU WILLEMS is located at the address: RUE DE LA HUTTE 9; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BUREAU WILLEMS is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU WILLEMS is not available. You also can look at reviews of BUREAU WILLEMS, open positions, location of BUREAU WILLEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU WILLEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU WILLEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU WILLEMS, employees, financial statistics.