Van Walleghem A BVBA

Contactgegevens Van Walleghem A BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Walleghem A BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Walleghem A BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gullegemstraat 63; 8560; Wevelgem, België

Telefoon (phone): 056 41 38 78; 0475 49 17 19 (+32-056 41 38 78; 0475 49 17 19) 056 41 38 78; 0475 49 17 19 (+32-056 41 38 78; 0475 49 17 19)

Fax (fax): 056 42 21 22 (+32-056 42 21 22) 056 42 21 22 (+32-056 42 21 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Walleghem A BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Walleghem A BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Walleghem A BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Walleghem A BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Walleghem A BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Walleghem A BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Walleghem A BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Walleghem A BVBA
Products information Van Walleghem A BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04399719238
Ondernemingsnummer: 7188873291
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Walleghem A BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Walleghem A BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Walleghem A BVBA
Addition kinds of activities for Van Walleghem A BVBA

283603. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
376499. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec
501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
34430701. baffles | Baffles
35999913. Propellers, schip en boot: bewerkt | Propellers, ship and boat: machined
38120110. Elektronische detectiesystemen (luchtvaart) | Electronic detection systems (aeronautical)
39491300. Team sportuitrusting | Team sports equipment
78199902. Visuele effectenproductie | Visual effects production

Werken bij Van Walleghem A BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Walleghem A BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Walleghem A BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Walleghem A BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van Van Walleghem A BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Walleghem A BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Walleghem A BVBA. Laat een reactie achter voor Van Walleghem A BVBA. Van Walleghem A BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Walleghem A BVBA. Leave a respond for Van Walleghem A BVBA. Van Walleghem A BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Walleghem A BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Walleghem A BVBA
Location of Van Walleghem A BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Walleghem A BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Walleghem A BVBA Van Walleghem A BVBA: BBL | Vullers L | CHRISTIAN DRUART | LAMBRECHTS-CHARLIER | FRANKY VANDENAMEELE

Other related companies as Van Walleghem A BVBA: BBL | Vullers L | CHRISTIAN DRUART | LAMBRECHTS-CHARLIER | FRANKY VANDENAMEELE

Van Walleghem A BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Walleghem A BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04399719238. Het bedrijf Van Walleghem A BVBA bevindt zich op het adres: Gullegemstraat 63; 8560; Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Van Walleghem A BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Walleghem A BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Walleghem A BVBA, openstaande posities, locatie van Van Walleghem A BVBA op de kaart.

Van Walleghem A BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Walleghem A BVBA, company assigned to the tax number BE04399719238. The company Van Walleghem A BVBA is located at the address: Gullegemstraat 63; 8560; Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Van Walleghem A BVBA is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Walleghem A BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Walleghem A BVBA, open positions, location of Van Walleghem A BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Walleghem A BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Walleghem A BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Walleghem A BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Walleghem A BVBA, employees, financial statistics.