BOSMAN EN CO

Contactgegevens BOSMAN EN CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSMAN EN CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSMAN EN CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 17; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37509090 (+32-37509090) 37509090 (+32-37509090)

Fax (fax): +32 (55) 920-35-18 +32 (55) 920-35-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSMAN EN CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSMAN EN CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSMAN EN CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSMAN EN CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSMAN EN CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSMAN EN CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSMAN EN CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSMAN EN CO
Products information BOSMAN EN CO

BTW identificatienummer (tax): BE08138092041
Ondernemingsnummer: 6272338867
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSMAN EN CO
(Get full report from official database of BE for BOSMAN EN CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSMAN EN CO
Addition kinds of activities for BOSMAN EN CO

267900. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
20910325. Makreel, gepekeld | Mackerel, pickled
23999906. Handschoenmakerij op fabrieksbasis | Glove mending on factory basis
28419903. Glycerine, ruw of geraffineerd: uit vetten | Glycerin, crude or refined: from fats
33560400. Nikkel | Nickel

Werken bij BOSMAN EN CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSMAN EN CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSMAN EN CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSMAN EN CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

Zoek naar antwoorden van BOSMAN EN CO in sociale netwerken
Look for responds of BOSMAN EN CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSMAN EN CO. Laat een reactie achter voor BOSMAN EN CO. BOSMAN EN CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSMAN EN CO. Leave a respond for BOSMAN EN CO. BOSMAN EN CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSMAN EN CO op de google maps. Adres en contacten BOSMAN EN CO
Location of BOSMAN EN CO on the google maps. Address and contacts of BOSMAN EN CO

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSMAN EN CO BOSMAN EN CO: Vander Hoeven BVBA | SKICLUB KATTEVENNEN | NAGY INTERIEURS | GARAGE MARC PETIT & FILS | Hoorens nv

Other related companies as BOSMAN EN CO: Vander Hoeven BVBA | SKICLUB KATTEVENNEN | NAGY INTERIEURS | GARAGE MARC PETIT & FILS | Hoorens nv

BOSMAN EN CO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSMAN EN CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08138092041. Het bedrijf BOSMAN EN CO bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 17; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BOSMAN EN CO is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSMAN EN CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSMAN EN CO, openstaande posities, locatie van BOSMAN EN CO op de kaart.

BOSMAN EN CO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSMAN EN CO, company assigned to the tax number BE08138092041. The company BOSMAN EN CO is located at the address: STATIONSSTRAAT 17; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BOSMAN EN CO is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSMAN EN CO is not available. You also can look at reviews of BOSMAN EN CO, open positions, location of BOSMAN EN CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSMAN EN CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSMAN EN CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSMAN EN CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSMAN EN CO, employees, financial statistics.