Vander Hoeven BVBA

Contactgegevens Vander Hoeven BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vander Hoeven BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vander Hoeven BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mandekensstraat 208; 9200; Dendermonde (Baasrode), België

Telefoon (phone): 052 33 51 79; 0475 37 57 91 (+32-052 33 51 79; 0475 37 57 91) 052 33 51 79; 0475 37 57 91 (+32-052 33 51 79; 0475 37 57 91)

Fax (fax): 052 33 51 79 (+32-052 33 51 79) 052 33 51 79 (+32-052 33 51 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vander Hoeven BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vander Hoeven BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vander Hoeven BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vander Hoeven BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vander Hoeven BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vander Hoeven BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vander Hoeven BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vander Hoeven BVBA
Products information Vander Hoeven BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08590179443
Ondernemingsnummer: 6511291503
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vander Hoeven BVBA
(Get full report from official database of BE for Vander Hoeven BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vander Hoeven BVBA
Addition kinds of activities for Vander Hoeven BVBA

30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
31990303. Molenband voor textielfabrieken, leer | Mill strapping for textile mills, leather
34699905. Vuilnisbakken, gestempeld en geperst metaal | Garbage cans, stamped and pressed metal
35420102. Ponsen en scheren machines | Punching and shearing machines
50460103. Neon tekens | Neon signs

Werken bij Vander Hoeven BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vander Hoeven BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vander Hoeven BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vander Hoeven BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

Zoek naar antwoorden van Vander Hoeven BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vander Hoeven BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vander Hoeven BVBA. Laat een reactie achter voor Vander Hoeven BVBA. Vander Hoeven BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vander Hoeven BVBA. Leave a respond for Vander Hoeven BVBA. Vander Hoeven BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vander Hoeven BVBA op de google maps. Adres en contacten Vander Hoeven BVBA
Location of Vander Hoeven BVBA on the google maps. Address and contacts of Vander Hoeven BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vander Hoeven BVBA Vander Hoeven BVBA: Vanbiervliet Zakenkantoor | Amand | BRASSERIE DE L'AVENUE BRUGMANN | I.B.C. | JOHAN DELEZIE

Other related companies as Vander Hoeven BVBA: Vanbiervliet Zakenkantoor | Amand | BRASSERIE DE L'AVENUE BRUGMANN | I.B.C. | JOHAN DELEZIE

Vander Hoeven BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vander Hoeven BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08590179443. Het bedrijf Vander Hoeven BVBA bevindt zich op het adres: Mandekensstraat 208; 9200; Dendermonde (Baasrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van Vander Hoeven BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vander Hoeven BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vander Hoeven BVBA, openstaande posities, locatie van Vander Hoeven BVBA op de kaart.

Vander Hoeven BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vander Hoeven BVBA, company assigned to the tax number BE08590179443. The company Vander Hoeven BVBA is located at the address: Mandekensstraat 208; 9200; Dendermonde (Baasrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Heating (Central) - Installation.
The main activity of Vander Hoeven BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vander Hoeven BVBA is not available. You also can look at reviews of Vander Hoeven BVBA, open positions, location of Vander Hoeven BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vander Hoeven BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vander Hoeven BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vander Hoeven BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vander Hoeven BVBA, employees, financial statistics.