ATELIA - LIV VERZEKERINGEN

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • ATELIA - LIV VERZEKERINGEN
Private companiesPaper and Allied Products • ATELIA - LIV VERZEKERINGEN

Contactgegevens ATELIA - LIV VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIA - LIV VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIA - LIV VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE SCHIERVELLAAN 28 BUS 2; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11222947 (+32-11222947) 11222947 (+32-11222947)

Fax (fax): +32 (83) 518-28-42 +32 (83) 518-28-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIA - LIV VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIA - LIV VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIA - LIV VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIA - LIV VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIA - LIV VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIA - LIV VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIA - LIV VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIA - LIV VERZEKERINGEN
Products information ATELIA - LIV VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE02369720458
Ondernemingsnummer: 5432434082
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIA - LIV VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for ATELIA - LIV VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIA - LIV VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for ATELIA - LIV VERZEKERINGEN

0722. Gewas oogsten | Crop harvesting
519300. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
13819902. Boorwaterinlaatputten | Drilling water intake wells
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
50650207. Openbare adresapparatuur | Public address equipment
51690500. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers

Werken bij ATELIA - LIV VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIA - LIV VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIA - LIV VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIA - LIV VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • chauffeur CE internationaal huifwagen (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als chauffeur CE nationaal ziet jou takenpakket er als volgt uit: je vervoert voornamelijk producten voor grootwarenhuizen (conserven bier limonade...) je zal weinig moeten zelf laden/lossen; wel afriemen je belevert ongeveer 2 klanten per dag de ritten zijn voornamelijk naar Duitsland laden en in België lossen

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van ATELIA - LIV VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of ATELIA - LIV VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIA - LIV VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor ATELIA - LIV VERZEKERINGEN. ATELIA - LIV VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIA - LIV VERZEKERINGEN. Leave a respond for ATELIA - LIV VERZEKERINGEN. ATELIA - LIV VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIA - LIV VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten ATELIA - LIV VERZEKERINGEN
Location of ATELIA - LIV VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of ATELIA - LIV VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIA - LIV VERZEKERINGEN ATELIA - LIV VERZEKERINGEN: Navez M Mme | ANDREE VAN IERSEL | ETIENNE HOLVOET | GAR PIROTTE | Renaer H

Other related companies as ATELIA - LIV VERZEKERINGEN: Navez M Mme | ANDREE VAN IERSEL | ETIENNE HOLVOET | GAR PIROTTE | Renaer H

ATELIA - LIV VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIA - LIV VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02369720458. Het bedrijf ATELIA - LIV VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: DE SCHIERVELLAAN 28 BUS 2; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 777,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ATELIA - LIV VERZEKERINGEN is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIA - LIV VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIA - LIV VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van ATELIA - LIV VERZEKERINGEN op de kaart.

ATELIA - LIV VERZEKERINGEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIA - LIV VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE02369720458. The company ATELIA - LIV VERZEKERINGEN is located at the address: DE SCHIERVELLAAN 28 BUS 2; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 777,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ATELIA - LIV VERZEKERINGEN is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIA - LIV VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of ATELIA - LIV VERZEKERINGEN, open positions, location of ATELIA - LIV VERZEKERINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIA - LIV VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIA - LIV VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIA - LIV VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIA - LIV VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.