ETIENNE HOLVOET

Contactgegevens ETIENNE HOLVOET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE HOLVOET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE HOLVOET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WANTESTRAAT 30; 8755; RUISELEDE, België

Telefoon (phone): 51688373 (+32-51688373) 51688373 (+32-51688373)

Fax (fax): +32 (19) 412-81-22 +32 (19) 412-81-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE HOLVOET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE HOLVOET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE HOLVOET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE HOLVOET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE HOLVOET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE HOLVOET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE HOLVOET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE HOLVOET
Products information ETIENNE HOLVOET

BTW identificatienummer (tax): BE04045410156
Ondernemingsnummer: 4169281005
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE HOLVOET
(Get full report from official database of BE for ETIENNE HOLVOET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE HOLVOET
Addition kinds of activities for ETIENNE HOLVOET

353299. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
22210403. Modacryl breedgeweven stoffen | Modacrylic broadwoven fabrics
35799905. Dicteermachines | Dictating machines
36610104. Hoofdtelefoons, telefoon | Headsets, telephone
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
37310115. Sleepboten, bouw en reparatie | Tugboats, building and repairing
38230304. Niveau en massa meetinstrumenten, industrieel proces | Level and bulk measuring instruments, industrial process
38260104. Massaspectrometers | Mass spectrometers
39990808. Borduren | Embroidery kits

Werken bij ETIENNE HOLVOET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE HOLVOET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE HOLVOET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE HOLVOET. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE HOLVOET in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE HOLVOET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE HOLVOET. Laat een reactie achter voor ETIENNE HOLVOET. ETIENNE HOLVOET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE HOLVOET. Leave a respond for ETIENNE HOLVOET. ETIENNE HOLVOET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE HOLVOET op de google maps. Adres en contacten ETIENNE HOLVOET
Location of ETIENNE HOLVOET on the google maps. Address and contacts of ETIENNE HOLVOET

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE HOLVOET ETIENNE HOLVOET: FCE-CAD | ECOLE MUSICA LIBRE | R. VAN UYTVANGHE | DIDIER VAN LOO | fdewmio

Other related companies as ETIENNE HOLVOET: FCE-CAD | ECOLE MUSICA LIBRE | R. VAN UYTVANGHE | DIDIER VAN LOO | fdewmio

ETIENNE HOLVOET is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE HOLVOET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045410156. Het bedrijf ETIENNE HOLVOET bevindt zich op het adres: WANTESTRAAT 30; 8755; RUISELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van ETIENNE HOLVOET is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE HOLVOET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE HOLVOET, openstaande posities, locatie van ETIENNE HOLVOET op de kaart.

ETIENNE HOLVOET is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE HOLVOET, company assigned to the tax number BE04045410156. The company ETIENNE HOLVOET is located at the address: WANTESTRAAT 30; 8755; RUISELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of ETIENNE HOLVOET is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE HOLVOET is not available. You also can look at reviews of ETIENNE HOLVOET, open positions, location of ETIENNE HOLVOET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE HOLVOET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE HOLVOET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE HOLVOET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE HOLVOET, employees, financial statistics.