COMMERCIAL UNION BELGIUM

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • COMMERCIAL UNION BELGIUM
Private companiesMotor Freight Transportation • COMMERCIAL UNION BELGIUM

Contactgegevens COMMERCIAL UNION BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMMERCIAL UNION BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMMERCIAL UNION BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROUWERSSTRAAT 1BB; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16238831 (+32-16238831) 16238831 (+32-16238831)

Fax (fax): +32 (19) 188-11-84 +32 (19) 188-11-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMMERCIAL UNION BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMMERCIAL UNION BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMMERCIAL UNION BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMMERCIAL UNION BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMMERCIAL UNION BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMMERCIAL UNION BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMMERCIAL UNION BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMMERCIAL UNION BELGIUM
Products information COMMERCIAL UNION BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE09485015869
Ondernemingsnummer: 2249145507
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Assurance Habitation.. Type de Compagnie d?Assurance: Pas de Vente Directe.

Product categorie (product category): Assurances habitation compagnies. Assurances vie compagnies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMMERCIAL UNION BELGIUM
(Get full report from official database of BE for COMMERCIAL UNION BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMMERCIAL UNION BELGIUM
Addition kinds of activities for COMMERCIAL UNION BELGIUM

252203. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
20510000. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
35560202. Koekjes snijden dood | Biscuit cutting dies
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain
73829901. Inbraakalarm onderhoud en monitoring | Burglar alarm maintenance and monitoring

Werken bij COMMERCIAL UNION BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMMERCIAL UNION BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMMERCIAL UNION BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMMERCIAL UNION BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van COMMERCIAL UNION BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of COMMERCIAL UNION BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMMERCIAL UNION BELGIUM. Laat een reactie achter voor COMMERCIAL UNION BELGIUM. COMMERCIAL UNION BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMMERCIAL UNION BELGIUM. Leave a respond for COMMERCIAL UNION BELGIUM. COMMERCIAL UNION BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMMERCIAL UNION BELGIUM op de google maps. Adres en contacten COMMERCIAL UNION BELGIUM
Location of COMMERCIAL UNION BELGIUM on the google maps. Address and contacts of COMMERCIAL UNION BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come COMMERCIAL UNION BELGIUM COMMERCIAL UNION BELGIUM: Messiaen | POUSSET R. & DELFOSSE G. | BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC | Louppe J | RAYMOND COOLEN

Other related companies as COMMERCIAL UNION BELGIUM: Messiaen | POUSSET R. & DELFOSSE G. | BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC | Louppe J | RAYMOND COOLEN

COMMERCIAL UNION BELGIUM is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMMERCIAL UNION BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09485015869. Het bedrijf COMMERCIAL UNION BELGIUM bevindt zich op het adres: BROUWERSSTRAAT 1BB; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances habitation compagnies. Assurances vie compagnies. Lijst met producten zijn Services: Assurance Habitation.. Type de Compagnie d?Assurance: Pas de Vente Directe..
De hoofdactiviteit van COMMERCIAL UNION BELGIUM is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMMERCIAL UNION BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMMERCIAL UNION BELGIUM, openstaande posities, locatie van COMMERCIAL UNION BELGIUM op de kaart.

COMMERCIAL UNION BELGIUM is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMMERCIAL UNION BELGIUM, company assigned to the tax number BE09485015869. The company COMMERCIAL UNION BELGIUM is located at the address: BROUWERSSTRAAT 1BB; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances habitation compagnies. Assurances vie compagnies. List of products are Services: Assurance Habitation.. Type de Compagnie d?Assurance: Pas de Vente Directe..
The main activity of COMMERCIAL UNION BELGIUM is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMMERCIAL UNION BELGIUM is not available. You also can look at reviews of COMMERCIAL UNION BELGIUM, open positions, location of COMMERCIAL UNION BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMMERCIAL UNION BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMMERCIAL UNION BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMMERCIAL UNION BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMMERCIAL UNION BELGIUM, employees, financial statistics.