Louppe J

Contactgegevens Louppe J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Louppe J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Louppe J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Pesage 81 Box 10; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 640 87 96 (+32-02 640 87 96) 02 640 87 96 (+32-02 640 87 96)

Fax (fax): +32 (11) 269-36-46 +32 (11) 269-36-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Louppe J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Louppe J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Louppe J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Louppe J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Louppe J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Louppe J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Louppe J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Louppe J
Products information Louppe J

BTW identificatienummer (tax): BE01447143554
Ondernemingsnummer: 3025604248
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Louppe J
(Get full report from official database of BE for Louppe J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Louppe J
Addition kinds of activities for Louppe J

2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
549900. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
50219907. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture

Werken bij Louppe J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Louppe J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Louppe J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Louppe J. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

 • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

 • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

 • Operator Productie (VLETEREN)

  Regio: VLETEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

 • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

 • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

 • Maintenance Technician (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BRU TEXTILES

  Type: Vaste Job

  · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

 • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

  Type: Vaste Job

  Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

 • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

 • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

 • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: MARKIES DE SALADE

  Type: Flexijob

  Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van Louppe J in sociale netwerken
Look for responds of Louppe J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Louppe J. Laat een reactie achter voor Louppe J. Louppe J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Louppe J. Leave a respond for Louppe J. Louppe J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Louppe J op de google maps. Adres en contacten Louppe J
Location of Louppe J on the google maps. Address and contacts of Louppe J

Andere gerelateerde bedrijven als come Louppe J Louppe J: ASLK-CGER Bank | Dutilleul | T.C. PAAL | KWANTUM | MCDONALD'S

Other related companies as Louppe J: ASLK-CGER Bank | Dutilleul | T.C. PAAL | KWANTUM | MCDONALD'S

Louppe J is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Louppe J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01447143554. Het bedrijf Louppe J bevindt zich op het adres: Avenue du Pesage 81 Box 10; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Louppe J is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Louppe J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Louppe J, openstaande posities, locatie van Louppe J op de kaart.

Louppe J is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Louppe J, company assigned to the tax number BE01447143554. The company Louppe J is located at the address: Avenue du Pesage 81 Box 10; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Louppe J is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Louppe J is not available. You also can look at reviews of Louppe J, open positions, location of Louppe J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Louppe J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Louppe J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Louppe J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Louppe J, employees, financial statistics.