BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC
Private companiesMotor Freight Transportation • BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC

Contactgegevens BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN DEN HAUTELEI 220B7; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33660784 (+32-33660784) 33660784 (+32-33660784)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC
Products information BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC
(Get full report from official database of BE for BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC
Addition kinds of activities for BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC

349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
24110306. Fineerhout | Veneer logs
32920604. Draad, asbest | Thread, asbestos
47890400. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC in sociale netwerken
Look for responds of BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC. Laat een reactie achter voor BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC. BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC. Leave a respond for BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC. BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC op de google maps. Adres en contacten BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC
Location of BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC on the google maps. Address and contacts of BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC: Bichrome Graphics Solutions | FRANCIS WAUTERS | DE BAERDEMAEKER | CARROSSERIE VERBRUGGHE | Hordynski Monia

Other related companies as BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC: Bichrome Graphics Solutions | FRANCIS WAUTERS | DE BAERDEMAEKER | CARROSSERIE VERBRUGGHE | Hordynski Monia

BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC bevindt zich op het adres: VAN DEN HAUTELEI 220B7; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC, openstaande posities, locatie van BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC op de kaart.

BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC, company assigned to the tax number BE02460906982. The company BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC is located at the address: VAN DEN HAUTELEI 220B7; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC were not found.
The main activity of BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC is not available. You also can look at reviews of BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC, open positions, location of BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSIMCO DRAKEN DEURNE BBC, employees, financial statistics.