ANDRE DEPAEPE

Contactgegevens ANDRE DEPAEPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE DEPAEPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE DEPAEPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA BOURGOGNE 82; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56345377 (+32-56345377) 56345377 (+32-56345377)

Fax (fax): +32 (19) 840-59-17 +32 (19) 840-59-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE DEPAEPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE DEPAEPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE DEPAEPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE DEPAEPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE DEPAEPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE DEPAEPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE DEPAEPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE DEPAEPE
Products information ANDRE DEPAEPE

BTW identificatienummer (tax): BE03621612548
Ondernemingsnummer: 7701660156
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Conseillers fiscaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE DEPAEPE
(Get full report from official database of BE for ANDRE DEPAEPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE DEPAEPE
Addition kinds of activities for ANDRE DEPAEPE

286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
35560400. Drankmachines | Beverage machinery
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
82310401. Boekenhuur | Book rental

Werken bij ANDRE DEPAEPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE DEPAEPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE DEPAEPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE DEPAEPE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bakken van brood en banket.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van ANDRE DEPAEPE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE DEPAEPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE DEPAEPE. Laat een reactie achter voor ANDRE DEPAEPE. ANDRE DEPAEPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE DEPAEPE. Leave a respond for ANDRE DEPAEPE. ANDRE DEPAEPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE DEPAEPE op de google maps. Adres en contacten ANDRE DEPAEPE
Location of ANDRE DEPAEPE on the google maps. Address and contacts of ANDRE DEPAEPE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE DEPAEPE ANDRE DEPAEPE: COIFFURE CHRIS | BELGACOM | Steenackers J | DELAERE GILES | AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA

Other related companies as ANDRE DEPAEPE: COIFFURE CHRIS | BELGACOM | Steenackers J | DELAERE GILES | AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA

ANDRE DEPAEPE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE DEPAEPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03621612548. Het bedrijf ANDRE DEPAEPE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA BOURGOGNE 82; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
De hoofdactiviteit van ANDRE DEPAEPE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE DEPAEPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE DEPAEPE, openstaande posities, locatie van ANDRE DEPAEPE op de kaart.

ANDRE DEPAEPE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE DEPAEPE, company assigned to the tax number BE03621612548. The company ANDRE DEPAEPE is located at the address: AVENUE DE LA BOURGOGNE 82; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. List of products are Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
The main activity of ANDRE DEPAEPE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE DEPAEPE is not available. You also can look at reviews of ANDRE DEPAEPE, open positions, location of ANDRE DEPAEPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE DEPAEPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE DEPAEPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE DEPAEPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE DEPAEPE, employees, financial statistics.