AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA

Contactgegevens AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gaversesteenweg 167; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 232 41 88 (+32-09 232 41 88) 09 232 41 88 (+32-09 232 41 88)

Fax (fax): 09 232 41 89 (+32-09 232 41 89) 09 232 41 89 (+32-09 232 41 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA
Products information AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06320953369
Ondernemingsnummer: 6678833007
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elevators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA
(Get full report from official database of BE for AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA
Addition kinds of activities for AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA

511302. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
35490302. Rotary slitters (metaalbewerkingsmachines) | Rotary slitters (metalworking machines)
35560204. Deegmengmachines | Dough mixing machinery
38260702. Thermische analyse instrumenten, laboratorium type | Thermal analysis instruments, laboratory type
38420407. Korsetten, chirurgisch | Corsets, surgical
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
49539902. Dode dierenafvoer | Dead animal disposal
50520101. Kopererts | Copper ore
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)

Werken bij AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA. Laat een reactie achter voor AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA. AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA. Leave a respond for AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA. AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA op de google maps. Adres en contacten AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA
Location of AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA on the google maps. Address and contacts of AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA: FLJCDECAUX BILLBOARD SA | ZAKENKANTOOR THEYS | Centre de Révalidation | BANDEN VERBIESE NV | VANDERHOYDONCK, KURT

Other related companies as AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA: FLJCDECAUX BILLBOARD SA | ZAKENKANTOOR THEYS | Centre de Révalidation | BANDEN VERBIESE NV | VANDERHOYDONCK, KURT

AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06320953369. Het bedrijf AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA bevindt zich op het adres: Gaversesteenweg 167; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elevators. Producten gemaakt in AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA, openstaande posities, locatie van AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA, company assigned to the tax number BE06320953369. The company AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA is located at the address: Gaversesteenweg 167; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elevators. Products created in AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA were not found.
The main activity of AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA is not available. You also can look at reviews of AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA, open positions, location of AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA, employees, financial statistics.