Stevens-Vermeulen BVBA

Contactgegevens Stevens-Vermeulen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stevens-Vermeulen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stevens-Vermeulen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aardseweg 78; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 85 26 14 (+32-014 85 26 14) 014 85 26 14 (+32-014 85 26 14)

Fax (fax): +32 (12) 158-25-93 +32 (12) 158-25-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stevens-Vermeulen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stevens-Vermeulen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stevens-Vermeulen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stevens-Vermeulen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stevens-Vermeulen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stevens-Vermeulen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stevens-Vermeulen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stevens-Vermeulen BVBA
Products information Stevens-Vermeulen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02642181396
Ondernemingsnummer: 8200988769
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Stevens-Vermeulen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Assessors - Automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stevens-Vermeulen BVBA
(Get full report from official database of BE for Stevens-Vermeulen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stevens-Vermeulen BVBA
Addition kinds of activities for Stevens-Vermeulen BVBA

267202. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
509102. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
12419903. Afvoeren of pompen van antracietmijnen | Draining or pumping of anthracite mines
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
20150306. Eieren, verwerkt: bevroren | Eggs, processed: frozen
36249902. Borstels en borstel voorraadcontacten, elektrisch | Brushes and brush stock contacts, electric
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television
51360200. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments

Werken bij Stevens-Vermeulen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stevens-Vermeulen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stevens-Vermeulen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stevens-Vermeulen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van Stevens-Vermeulen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Stevens-Vermeulen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stevens-Vermeulen BVBA. Laat een reactie achter voor Stevens-Vermeulen BVBA. Stevens-Vermeulen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stevens-Vermeulen BVBA. Leave a respond for Stevens-Vermeulen BVBA. Stevens-Vermeulen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stevens-Vermeulen BVBA op de google maps. Adres en contacten Stevens-Vermeulen BVBA
Location of Stevens-Vermeulen BVBA on the google maps. Address and contacts of Stevens-Vermeulen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stevens-Vermeulen BVBA Stevens-Vermeulen BVBA: RESTAURANT CITY GARDEN | Crispin André | Managetic Management Center S.P.R.L. | Compagnie C.V. | De Plecker M

Other related companies as Stevens-Vermeulen BVBA: RESTAURANT CITY GARDEN | Crispin André | Managetic Management Center S.P.R.L. | Compagnie C.V. | De Plecker M

Stevens-Vermeulen BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stevens-Vermeulen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02642181396. Het bedrijf Stevens-Vermeulen BVBA bevindt zich op het adres: Aardseweg 78; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assessors - Automobiles. Producten gemaakt in Stevens-Vermeulen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stevens-Vermeulen BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stevens-Vermeulen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stevens-Vermeulen BVBA, openstaande posities, locatie van Stevens-Vermeulen BVBA op de kaart.

Stevens-Vermeulen BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stevens-Vermeulen BVBA, company assigned to the tax number BE02642181396. The company Stevens-Vermeulen BVBA is located at the address: Aardseweg 78; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assessors - Automobiles. Products created in Stevens-Vermeulen BVBA were not found.
The main activity of Stevens-Vermeulen BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Stevens-Vermeulen BVBA is not available. You also can look at reviews of Stevens-Vermeulen BVBA, open positions, location of Stevens-Vermeulen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stevens-Vermeulen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stevens-Vermeulen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stevens-Vermeulen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stevens-Vermeulen BVBA, employees, financial statistics.