RESTAURANT CITY GARDEN

Contactgegevens RESTAURANT CITY GARDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT CITY GARDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT CITY GARDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP-WEST 110; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93568980 (+32-93568980) 93568980 (+32-93568980)

Fax (fax): +32 (58) 720-13-48 +32 (58) 720-13-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT CITY GARDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT CITY GARDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT CITY GARDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT CITY GARDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT CITY GARDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT CITY GARDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT CITY GARDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT CITY GARDEN
Products information RESTAURANT CITY GARDEN

BTW identificatienummer (tax): BE07233367919
Ondernemingsnummer: 8692077636
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT CITY GARDEN
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT CITY GARDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT CITY GARDEN
Addition kinds of activities for RESTAURANT CITY GARDEN

823100. bibliotheken | Libraries
20150904. Luncheon vlees, gevogelte | Luncheon meat, poultry
22210600. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
24110306. Fineerhout | Veneer logs
28690316. Looizuur | Tannic acid
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
34440204. Vloeren en pijpen, kachel of oven: plaatwerk | Flues and pipes, stove or furnace: sheet metal
34480101. Gebouwen, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Buildings, portable: prefabricated metal
50480000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods

Werken bij RESTAURANT CITY GARDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT CITY GARDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT CITY GARDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT CITY GARDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT CITY GARDEN in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT CITY GARDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT CITY GARDEN. Laat een reactie achter voor RESTAURANT CITY GARDEN. RESTAURANT CITY GARDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT CITY GARDEN. Leave a respond for RESTAURANT CITY GARDEN. RESTAURANT CITY GARDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT CITY GARDEN op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT CITY GARDEN
Location of RESTAURANT CITY GARDEN on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT CITY GARDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT CITY GARDEN RESTAURANT CITY GARDEN: ALBERT VAN CRAEYNEST | A Chêne | EWOUT VANDOORNE | J.C. FRANCO BELGE | EXCLUSIV WOONDECOR

Other related companies as RESTAURANT CITY GARDEN: ALBERT VAN CRAEYNEST | A Chêne | EWOUT VANDOORNE | J.C. FRANCO BELGE | EXCLUSIV WOONDECOR

RESTAURANT CITY GARDEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT CITY GARDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07233367919. Het bedrijf RESTAURANT CITY GARDEN bevindt zich op het adres: DORP-WEST 110; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT CITY GARDEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT CITY GARDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT CITY GARDEN, openstaande posities, locatie van RESTAURANT CITY GARDEN op de kaart.

RESTAURANT CITY GARDEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT CITY GARDEN, company assigned to the tax number BE07233367919. The company RESTAURANT CITY GARDEN is located at the address: DORP-WEST 110; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
The main activity of RESTAURANT CITY GARDEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT CITY GARDEN is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT CITY GARDEN, open positions, location of RESTAURANT CITY GARDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT CITY GARDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT CITY GARDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT CITY GARDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT CITY GARDEN, employees, financial statistics.