HONDA

Contactgegevens HONDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SANTVOORTBEEKLAAN 32; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33246690 (+32-33246690) 33246690 (+32-33246690)

Fax (fax): +32 (53) 848-92-78 +32 (53) 848-92-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONDA
Products information HONDA

BTW identificatienummer (tax): BE06069641113
Ondernemingsnummer: 9350982666
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activit茅s: D茅mant猫lement de V茅hicules.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures. Marques de Voitures: Honda, Proton, Daihatsu.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONDA
(Get full report from official database of BE for HONDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONDA
Addition kinds of activities for HONDA

314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
325100. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
799910. Tentoonstelling en carnaval operatie diensten | Exhibition and carnival operation services
23350000. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
23990601. Visnetten | Fishing nets
26210404. Matrix papier | Matrix paper
28699908. Chemische warfare gassen: fosgeen, mosterdgas, traangas | Chemical warfare gases: phosgene, mustard gas, tear gas
39999936. Stage hardware en apparatuur, behalve verlichting | Stage hardware and equipment, except lighting
50399907. Flue linings | Flue linings

Werken bij HONDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

Zoek naar antwoorden van HONDA in sociale netwerken
Look for responds of HONDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONDA. Laat een reactie achter voor HONDA. HONDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONDA. Leave a respond for HONDA. HONDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONDA op de google maps. Adres en contacten HONDA
Location of HONDA on the google maps. Address and contacts of HONDA

Andere gerelateerde bedrijven als come HONDA HONDA: MAISON AU TRAIT D´UNION | DUCENE POELERIE | GR. COLONIES FRATERNELLES | Schelfhout-Schepens Machineverhuur | PATRICK SMITZ

Other related companies as HONDA: MAISON AU TRAIT D´UNION | DUCENE POELERIE | GR. COLONIES FRATERNELLES | Schelfhout-Schepens Machineverhuur | PATRICK SMITZ

HONDA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HONDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06069641113. Het bedrijf HONDA bevindt zich op het adres: SANTVOORTBEEKLAAN 32; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Activit茅s: D茅mant猫lement de V茅hicules.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures. Marques de Voitures: Honda, Proton, Daihatsu..
De hoofdactiviteit van HONDA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONDA, openstaande posities, locatie van HONDA op de kaart.

HONDA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HONDA, company assigned to the tax number BE06069641113. The company HONDA is located at the address: SANTVOORTBEEKLAAN 32; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. D茅taillants en pi猫ces and accessoires de voitures. List of products are Activit茅s: D茅mant猫lement de V茅hicules.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures. Marques de Voitures: Honda, Proton, Daihatsu..
The main activity of HONDA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HONDA is not available. You also can look at reviews of HONDA, open positions, location of HONDA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONDA, employees, financial statistics.