MAISON AU TRAIT D´UNION

Contactgegevens MAISON AU TRAIT D´UNION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON AU TRAIT D´UNION: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON AU TRAIT D´UNION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA GARE 45; 6790; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63388684 (+32-63388684) 63388684 (+32-63388684)

Fax (fax): +32 (53) 255-30-71 +32 (53) 255-30-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON AU TRAIT D´UNION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON AU TRAIT D´UNION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON AU TRAIT D´UNION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON AU TRAIT D´UNION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON AU TRAIT D´UNION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON AU TRAIT D´UNION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON AU TRAIT D´UNION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON AU TRAIT D´UNION
Products information MAISON AU TRAIT D´UNION

BTW identificatienummer (tax): BE07013641357
Ondernemingsnummer: 6749694824
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 520,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MAISON AU TRAIT D´UNION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON AU TRAIT D´UNION
(Get full report from official database of BE for MAISON AU TRAIT D´UNION)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON AU TRAIT D´UNION
Addition kinds of activities for MAISON AU TRAIT D´UNION

10619900. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
28650306. Benzylchloride | Benzyl chloride
38240303. snelheidsmeters | Speedometers
39491301. Basketbal apparatuur en benodigdheden, algemeen | Basketball equipment and supplies, general
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order
59999907. Canvas producten | Canvas products

Werken bij MAISON AU TRAIT D´UNION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON AU TRAIT D´UNION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON AU TRAIT D´UNION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON AU TRAIT D´UNION. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van MAISON AU TRAIT D´UNION in sociale netwerken
Look for responds of MAISON AU TRAIT D´UNION in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON AU TRAIT D´UNION. Laat een reactie achter voor MAISON AU TRAIT D´UNION. MAISON AU TRAIT D´UNION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON AU TRAIT D´UNION. Leave a respond for MAISON AU TRAIT D´UNION. MAISON AU TRAIT D´UNION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON AU TRAIT D´UNION op de google maps. Adres en contacten MAISON AU TRAIT D´UNION
Location of MAISON AU TRAIT D´UNION on the google maps. Address and contacts of MAISON AU TRAIT D´UNION

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON AU TRAIT D´UNION MAISON AU TRAIT D´UNION: Goffin E | Fibral NV | SLANGEN / ALUFAST | STEPHAN WITTOUCK | OXYGEN

Other related companies as MAISON AU TRAIT D´UNION: Goffin E | Fibral NV | SLANGEN / ALUFAST | STEPHAN WITTOUCK | OXYGEN

MAISON AU TRAIT D´UNION is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON AU TRAIT D´UNION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07013641357. Het bedrijf MAISON AU TRAIT D´UNION bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA GARE 45; 6790; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 520,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in MAISON AU TRAIT D´UNION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON AU TRAIT D´UNION is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON AU TRAIT D´UNION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON AU TRAIT D´UNION, openstaande posities, locatie van MAISON AU TRAIT D´UNION op de kaart.

MAISON AU TRAIT D´UNION is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON AU TRAIT D´UNION, company assigned to the tax number BE07013641357. The company MAISON AU TRAIT D´UNION is located at the address: AVENUE DE LA GARE 45; 6790; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 520,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in MAISON AU TRAIT D´UNION were not found.
The main activity of MAISON AU TRAIT D´UNION is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON AU TRAIT D´UNION is not available. You also can look at reviews of MAISON AU TRAIT D´UNION, open positions, location of MAISON AU TRAIT D´UNION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON AU TRAIT D´UNION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON AU TRAIT D´UNION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON AU TRAIT D´UNION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON AU TRAIT D´UNION, employees, financial statistics.