STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

Contactgegevens STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE STANISLAS LEGRELLE 3; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24285406 (+32-24285406) 24285406 (+32-24285406)

Fax (fax): +32 (87) 203-65-20 +32 (87) 203-65-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE LAGERE SCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE LAGERE SCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE LAGERE SCHOOL
Products information STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE09364166259
Ondernemingsnummer: 9730834960
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 184,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE LAGERE SCHOOL
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE LAGERE SCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE LAGERE SCHOOL
Addition kinds of activities for STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
30690501. Hakken, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Heels, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
35240000. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
35310703. Hammermolens (rots- en ertsmachines), draagbaar | Hammer mills (rock and ore crushing machines), portable
35869902. Smeerpistolen (smeermiddelen) | Grease guns (lubricators)

Werken bij STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Pijpfitter (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt graag op verplaatsing  Je staat in voor het correct plaatsen van buisleidingen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. STEDELIJKE LAGERE SCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Leave a respond for STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. STEDELIJKE LAGERE SCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE LAGERE SCHOOL op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE LAGERE SCHOOL
Location of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE LAGERE SCHOOL STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: GEMEENTELIJKE POB | WE MEN | Gemeentelijke Bibliotheek Affligem | W.C. WILLEN IS KUNNEN | Versnaeyen M

Other related companies as STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: GEMEENTELIJKE POB | WE MEN | Gemeentelijke Bibliotheek Affligem | W.C. WILLEN IS KUNNEN | Versnaeyen M

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09364166259. Het bedrijf STEDELIJKE LAGERE SCHOOL bevindt zich op het adres: RUE STANISLAS LEGRELLE 3; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 184,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL op de kaart.

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, company assigned to the tax number BE09364166259. The company STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is located at the address: RUE STANISLAS LEGRELLE 3; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 184,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, open positions, location of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, employees, financial statistics.