Gemeentelijke Bibliotheek Affligem

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Gemeentelijke Bibliotheek Affligem
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Gemeentelijke Bibliotheek Affligem

Contactgegevens Gemeentelijke Bibliotheek Affligem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gemeentelijke Bibliotheek Affligem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gemeentelijke Bibliotheek Affligem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselbaan 117; 1790; Affligem (Hekelgem), België

Telefoon (phone): 053 67 29 20 (+32-053 67 29 20) 053 67 29 20 (+32-053 67 29 20)

Fax (fax): +32 (68) 809-36-35 +32 (68) 809-36-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gemeentelijke Bibliotheek Affligem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gemeentelijke Bibliotheek Affligem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gemeentelijke Bibliotheek Affligem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gemeentelijke Bibliotheek Affligem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gemeentelijke Bibliotheek Affligem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gemeentelijke Bibliotheek Affligem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gemeentelijke Bibliotheek Affligem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gemeentelijke Bibliotheek Affligem
Products information Gemeentelijke Bibliotheek Affligem

BTW identificatienummer (tax): BE05097625732
Ondernemingsnummer: 6732116699
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Gemeentelijke Bibliotheek Affligem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Libraries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gemeentelijke Bibliotheek Affligem
(Get full report from official database of BE for Gemeentelijke Bibliotheek Affligem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gemeentelijke Bibliotheek Affligem
Addition kinds of activities for Gemeentelijke Bibliotheek Affligem

226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
922399. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec
01110000. Tarwe | Wheat
14790401. Arseen minerale mijnbouw | Arsenic mineral mining
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
36990600. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
38220502. Lijnregeling voor elektrische warmte | Line control for electric heat

Werken bij Gemeentelijke Bibliotheek Affligem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gemeentelijke Bibliotheek Affligem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gemeentelijke Bibliotheek Affligem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gemeentelijke Bibliotheek Affligem. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

Zoek naar antwoorden van Gemeentelijke Bibliotheek Affligem in sociale netwerken
Look for responds of Gemeentelijke Bibliotheek Affligem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gemeentelijke Bibliotheek Affligem. Laat een reactie achter voor Gemeentelijke Bibliotheek Affligem. Gemeentelijke Bibliotheek Affligem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gemeentelijke Bibliotheek Affligem. Leave a respond for Gemeentelijke Bibliotheek Affligem. Gemeentelijke Bibliotheek Affligem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gemeentelijke Bibliotheek Affligem op de google maps. Adres en contacten Gemeentelijke Bibliotheek Affligem
Location of Gemeentelijke Bibliotheek Affligem on the google maps. Address and contacts of Gemeentelijke Bibliotheek Affligem

Andere gerelateerde bedrijven als come Gemeentelijke Bibliotheek Affligem Gemeentelijke Bibliotheek Affligem: De Vlieger R. & Cie B.V.B.A. | BELLEMANS M. & E. | ANNA BEDDEGENOOTS | AUTO-ECOLE G. HERODE | P. WULLUS

Other related companies as Gemeentelijke Bibliotheek Affligem: De Vlieger R. & Cie B.V.B.A. | BELLEMANS M. & E. | ANNA BEDDEGENOOTS | AUTO-ECOLE G. HERODE | P. WULLUS

Gemeentelijke Bibliotheek Affligem is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gemeentelijke Bibliotheek Affligem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05097625732. Het bedrijf Gemeentelijke Bibliotheek Affligem bevindt zich op het adres: Brusselbaan 117; 1790; Affligem (Hekelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Libraries. Producten gemaakt in Gemeentelijke Bibliotheek Affligem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gemeentelijke Bibliotheek Affligem is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gemeentelijke Bibliotheek Affligem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gemeentelijke Bibliotheek Affligem, openstaande posities, locatie van Gemeentelijke Bibliotheek Affligem op de kaart.

Gemeentelijke Bibliotheek Affligem is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gemeentelijke Bibliotheek Affligem, company assigned to the tax number BE05097625732. The company Gemeentelijke Bibliotheek Affligem is located at the address: Brusselbaan 117; 1790; Affligem (Hekelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Libraries. Products created in Gemeentelijke Bibliotheek Affligem were not found.
The main activity of Gemeentelijke Bibliotheek Affligem is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gemeentelijke Bibliotheek Affligem is not available. You also can look at reviews of Gemeentelijke Bibliotheek Affligem, open positions, location of Gemeentelijke Bibliotheek Affligem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gemeentelijke Bibliotheek Affligem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gemeentelijke Bibliotheek Affligem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gemeentelijke Bibliotheek Affligem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gemeentelijke Bibliotheek Affligem, employees, financial statistics.