GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL
Private companiesInsurance Carriers • GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL

Contactgegevens GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQUARE FRAN?OIS RIGA 39; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22150203 (+32-22150203) 22150203 (+32-22150203)

Fax (fax): +32 (53) 661-93-56 +32 (53) 661-93-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL
Products information GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE02371368408
Ondernemingsnummer: 5739501953
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL
(Get full report from official database of BE for GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL
Addition kinds of activities for GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL

673200. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
33690103. Zink en zink-base legering gietstukken, behalve die-castings | Zinc and zinc-base alloy castings, except die-castings
35370110. Skids, metal | Skids, metal
37990101. Automobiel aanhangwagen chassis | Automobile trailer chassis
50230000. Woninginrichting | Homefurnishings
50460106. Tekens, elektrisch | Signs, electrical

Werken bij GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL. Laat een reactie achter voor GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL. GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL. Leave a respond for GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL. GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL op de google maps. Adres en contacten GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL
Location of GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL on the google maps. Address and contacts of GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL: STEFANIA VALENTINI | BROCHILO | Plena Luna | L. MEYVIS | STEFAAN VIERSTRAETE

Other related companies as GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL: STEFANIA VALENTINI | BROCHILO | Plena Luna | L. MEYVIS | STEFAAN VIERSTRAETE

GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02371368408. Het bedrijf GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL bevindt zich op het adres: SQUARE FRAN?OIS RIGA 39; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL, openstaande posities, locatie van GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL op de kaart.

GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL, company assigned to the tax number BE02371368408. The company GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL is located at the address: SQUARE FRAN?OIS RIGA 39; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL is not available. You also can look at reviews of GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL, open positions, location of GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL, employees, financial statistics.