BROCHILO

Contactgegevens BROCHILO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROCHILO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROCHILO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 9; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38440145 (+32-38440145) 38440145 (+32-38440145)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROCHILO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROCHILO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROCHILO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROCHILO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROCHILO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROCHILO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROCHILO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROCHILO
Products information BROCHILO

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BROCHILO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROCHILO
(Get full report from official database of BE for BROCHILO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROCHILO
Addition kinds of activities for BROCHILO

281601. Witte pigmenten | White pigments
943104. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government
28440502. Gezichtscrèmes of lotions | Face creams or lotions
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
36710207. Elektronische buisdelen, behalve glazen blanks | Electronic tube parts, except glass blanks
42149901. Meubelen bewegen en opslaan, lokaal | Furniture moving and storage, local
50840500. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
79220101. Agent of manager voor entertainers | Agent or manager for entertainers

Werken bij BROCHILO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROCHILO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROCHILO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROCHILO. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • HUISHOUDHULP De Pinte. (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio De Pinte.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van BROCHILO in sociale netwerken
Look for responds of BROCHILO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROCHILO. Laat een reactie achter voor BROCHILO. BROCHILO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROCHILO. Leave a respond for BROCHILO. BROCHILO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROCHILO op de google maps. Adres en contacten BROCHILO
Location of BROCHILO on the google maps. Address and contacts of BROCHILO

Andere gerelateerde bedrijven als come BROCHILO BROCHILO: Onutan Vasile | COIFFURE COLETTE | B.C. ANTVERPINO | Aux Copies SPRL | Acad Consult Belgie

Other related companies as BROCHILO: Onutan Vasile | COIFFURE COLETTE | B.C. ANTVERPINO | Aux Copies SPRL | Acad Consult Belgie

BROCHILO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROCHILO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf BROCHILO bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 9; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herenkledingzaken. Producten gemaakt in BROCHILO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROCHILO is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROCHILO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROCHILO, openstaande posities, locatie van BROCHILO op de kaart.

BROCHILO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROCHILO, company assigned to the tax number BE04432952880. The company BROCHILO is located at the address: HOOGSTRAAT 9; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herenkledingzaken. Products created in BROCHILO were not found.
The main activity of BROCHILO is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BROCHILO is not available. You also can look at reviews of BROCHILO, open positions, location of BROCHILO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROCHILO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROCHILO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROCHILO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROCHILO, employees, financial statistics.