LEGRAND LBB

Contactgegevens LEGRAND LBB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEGRAND LBB: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEGRAND LBB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUMANITEITSLAAN 243; 1620; DROGENBOS, België

Telefoon (phone): 23349090 (+32-23349090) 23349090 (+32-23349090)

Fax (fax): +32 (14) 789-84-60 +32 (14) 789-84-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEGRAND LBB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEGRAND LBB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEGRAND LBB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEGRAND LBB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEGRAND LBB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEGRAND LBB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEGRAND LBB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEGRAND LBB
Products information LEGRAND LBB

BTW identificatienummer (tax): BE04838073730
Ondernemingsnummer: 7868927001
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LEGRAND LBB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische and elektronische apparatuur Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEGRAND LBB
(Get full report from official database of BE for LEGRAND LBB)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEGRAND LBB
Addition kinds of activities for LEGRAND LBB

0133. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
29110601. Benzeen, gemaakt in raffinaderijen | Benzene, made in refineries
31999903. Hoeken, bagage: leer | Corners, luggage: leather
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
39999949. Zaden, gecoat of behandeld, uit gekochte zaden | Seeds, coated or treated, from purchased seeds
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist

Werken bij LEGRAND LBB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEGRAND LBB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEGRAND LBB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEGRAND LBB. Looking for open vacancies in other companies

 • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • huishoudhulp via dienstencheques (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: DC CLIPS

  Type: Dienstenchequebaan

  huishoudhulp via dienstencheques regio Gruitrode-Opoeteren/Dorne-Opglabbeek

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

 • Student magazijn (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Ben jij nog op zoek naar een interessante studentenjob en spreekt een job als orderpicker / orderpickster je wel aan? Tewerkstellingsplaats: Heusden-Zolder. Je takenpakket zal bestaan uit: het klaarzetten van bestellingen op basis van bestellijsten, rekken bijvullen in het magazijn, receptie van de goederen, opvolgen van de retours, ... Je werkt in 2 ploegen: Morgenploeg: 6u30 - 14u04 Middagploeg: 11u56 - 19u30

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

 • Mechaniekers (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VAN ROY STEVEN

  Type: Vaste Job

  We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

 • Podoloog (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van LEGRAND LBB in sociale netwerken
Look for responds of LEGRAND LBB in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEGRAND LBB. Laat een reactie achter voor LEGRAND LBB. LEGRAND LBB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEGRAND LBB. Leave a respond for LEGRAND LBB. LEGRAND LBB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEGRAND LBB op de google maps. Adres en contacten LEGRAND LBB
Location of LEGRAND LBB on the google maps. Address and contacts of LEGRAND LBB

Andere gerelateerde bedrijven als come LEGRAND LBB LEGRAND LBB: NET | George Ets SPRL | JOANNES REYNERS | LE COMPTOIR DES VINS | JOSEPHUS VAN BEEK

Other related companies as LEGRAND LBB: NET | George Ets SPRL | JOANNES REYNERS | LE COMPTOIR DES VINS | JOSEPHUS VAN BEEK

LEGRAND LBB is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEGRAND LBB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04838073730. Het bedrijf LEGRAND LBB bevindt zich op het adres: HUMANITEITSLAAN 243; 1620; DROGENBOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische and elektronische apparatuur Gh. Producten gemaakt in LEGRAND LBB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEGRAND LBB is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEGRAND LBB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEGRAND LBB, openstaande posities, locatie van LEGRAND LBB op de kaart.

LEGRAND LBB is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEGRAND LBB, company assigned to the tax number BE04838073730. The company LEGRAND LBB is located at the address: HUMANITEITSLAAN 243; 1620; DROGENBOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische and elektronische apparatuur Gh. Products created in LEGRAND LBB were not found.
The main activity of LEGRAND LBB is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEGRAND LBB is not available. You also can look at reviews of LEGRAND LBB, open positions, location of LEGRAND LBB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEGRAND LBB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEGRAND LBB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEGRAND LBB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEGRAND LBB, employees, financial statistics.