LE COMPTOIR DES VINS

Contactgegevens LE COMPTOIR DES VINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE COMPTOIR DES VINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE COMPTOIR DES VINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Paul 157; 4840; Welkenraedt, België

Telefoon (phone): 087 56 03 24; 0498 12 53 94 (+32-087 56 03 24; 0498 12 53 94) 087 56 03 24; 0498 12 53 94 (+32-087 56 03 24; 0498 12 53 94)

Fax (fax): 087 56 03 23 (+32-087 56 03 23) 087 56 03 23 (+32-087 56 03 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE COMPTOIR DES VINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE COMPTOIR DES VINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE COMPTOIR DES VINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE COMPTOIR DES VINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE COMPTOIR DES VINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE COMPTOIR DES VINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE COMPTOIR DES VINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE COMPTOIR DES VINS
Products information LE COMPTOIR DES VINS

BTW identificatienummer (tax): BE06201751708
Ondernemingsnummer: 5467590332
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LE COMPTOIR DES VINS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE COMPTOIR DES VINS
(Get full report from official database of BE for LE COMPTOIR DES VINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE COMPTOIR DES VINS
Addition kinds of activities for LE COMPTOIR DES VINS

371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
384101. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
563200. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
20370102. Vruchten, snelvriezen en koude verpakkingen (bevroren) | Fruits, quick frozen and cold pack (frozen)
28360101. Coagulatieproducten | Coagulation products
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
36410110. Buizen, elektrisch licht | Tubes, electric light
42159902. Motorbezorgdienst | Motorcycle delivery service
59619901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden, postorder | Arts and crafts equipment and supplies, mail order

Werken bij LE COMPTOIR DES VINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE COMPTOIR DES VINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE COMPTOIR DES VINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE COMPTOIR DES VINS. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

  • Callcenter Medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van LE COMPTOIR DES VINS in sociale netwerken
Look for responds of LE COMPTOIR DES VINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE COMPTOIR DES VINS. Laat een reactie achter voor LE COMPTOIR DES VINS. LE COMPTOIR DES VINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE COMPTOIR DES VINS. Leave a respond for LE COMPTOIR DES VINS. LE COMPTOIR DES VINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE COMPTOIR DES VINS op de google maps. Adres en contacten LE COMPTOIR DES VINS
Location of LE COMPTOIR DES VINS on the google maps. Address and contacts of LE COMPTOIR DES VINS

Andere gerelateerde bedrijven als come LE COMPTOIR DES VINS LE COMPTOIR DES VINS: DESOMER-PLANCKE | PMU | JOSEPHUS GOVAERTS | Thiry A | FEDERALE POLITIE

Other related companies as LE COMPTOIR DES VINS: DESOMER-PLANCKE | PMU | JOSEPHUS GOVAERTS | Thiry A | FEDERALE POLITIE

LE COMPTOIR DES VINS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE COMPTOIR DES VINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06201751708. Het bedrijf LE COMPTOIR DES VINS bevindt zich op het adres: Rue Saint-Paul 157; 4840; Welkenraedt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Producten gemaakt in LE COMPTOIR DES VINS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE COMPTOIR DES VINS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE COMPTOIR DES VINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE COMPTOIR DES VINS, openstaande posities, locatie van LE COMPTOIR DES VINS op de kaart.

LE COMPTOIR DES VINS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE COMPTOIR DES VINS, company assigned to the tax number BE06201751708. The company LE COMPTOIR DES VINS is located at the address: Rue Saint-Paul 157; 4840; Welkenraedt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Products created in LE COMPTOIR DES VINS were not found.
The main activity of LE COMPTOIR DES VINS is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE COMPTOIR DES VINS is not available. You also can look at reviews of LE COMPTOIR DES VINS, open positions, location of LE COMPTOIR DES VINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE COMPTOIR DES VINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE COMPTOIR DES VINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE COMPTOIR DES VINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE COMPTOIR DES VINS, employees, financial statistics.