TAXI ELS

Contactgegevens TAXI ELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI ELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI ELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L. NUYTEMANSLAAN 49B2; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50414949 (+32-50414949) 50414949 (+32-50414949)

Fax (fax): +32 (81) 699-10-48 +32 (81) 699-10-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI ELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI ELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI ELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI ELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI ELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI ELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI ELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI ELS
Products information TAXI ELS

BTW identificatienummer (tax): BE06897735595
Ondernemingsnummer: 6152587890
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in TAXI ELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI ELS
(Get full report from official database of BE for TAXI ELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI ELS
Addition kinds of activities for TAXI ELS

395301. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
24410200. Hoesjes, hout | Cases, wood
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
39490806. Ping-pong apparatuur en benodigdheden, behalve tafels | Ping-pong equipment and supplies, except tables
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local

Werken bij TAXI ELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI ELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI ELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI ELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

 • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

 • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

 • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

 • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ST VINCENTIUS

  Type: Studentenjob

  Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

 • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Isomasters

  Type: Vaste Job

  We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

 • ELECTRICIEN (PROVEN)

  Regio: PROVEN

  Bedrijf: OASE

  Type: Vaste Job

  Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

 • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

 • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: STASSART11

  Type: Flexijob

  Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van TAXI ELS in sociale netwerken
Look for responds of TAXI ELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI ELS. Laat een reactie achter voor TAXI ELS. TAXI ELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI ELS. Leave a respond for TAXI ELS. TAXI ELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI ELS op de google maps. Adres en contacten TAXI ELS
Location of TAXI ELS on the google maps. Address and contacts of TAXI ELS

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI ELS TAXI ELS: DEXIA | VILLA DOORNBOS | Jacobs J | MARILYN PETERS | PISTE FOND MONT SPINETTE

Other related companies as TAXI ELS: DEXIA | VILLA DOORNBOS | Jacobs J | MARILYN PETERS | PISTE FOND MONT SPINETTE

TAXI ELS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI ELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06897735595. Het bedrijf TAXI ELS bevindt zich op het adres: L. NUYTEMANSLAAN 49B2; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in TAXI ELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI ELS is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI ELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI ELS, openstaande posities, locatie van TAXI ELS op de kaart.

TAXI ELS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI ELS, company assigned to the tax number BE06897735595. The company TAXI ELS is located at the address: L. NUYTEMANSLAAN 49B2; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Products created in TAXI ELS were not found.
The main activity of TAXI ELS is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI ELS is not available. You also can look at reviews of TAXI ELS, open positions, location of TAXI ELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI ELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI ELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI ELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI ELS, employees, financial statistics.