PISTE FOND MONT SPINETTE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PISTE FOND MONT SPINETTE
Private companiesCoal Mining • PISTE FOND MONT SPINETTE

Contactgegevens PISTE FOND MONT SPINETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PISTE FOND MONT SPINETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PISTE FOND MONT SPINETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A LA SPINETTE 18; 4960; MALMEDY/MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80337580 (+32-80337580) 80337580 (+32-80337580)

Fax (fax): +32 (87) 127-19-29 +32 (87) 127-19-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PISTE FOND MONT SPINETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PISTE FOND MONT SPINETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PISTE FOND MONT SPINETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PISTE FOND MONT SPINETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PISTE FOND MONT SPINETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PISTE FOND MONT SPINETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PISTE FOND MONT SPINETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PISTE FOND MONT SPINETTE
Products information PISTE FOND MONT SPINETTE

BTW identificatienummer (tax): BE07143554687
Ondernemingsnummer: 5456878662
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Skis & Snowboards,Vélos.. Types d'Articles: Ski.

Product categorie (product category): Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PISTE FOND MONT SPINETTE
(Get full report from official database of BE for PISTE FOND MONT SPINETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PISTE FOND MONT SPINETTE
Addition kinds of activities for PISTE FOND MONT SPINETTE

331299. Stofzuigers en stalen molens, nec | Blast furnaces and steel mills, nec
20150202. Eenden, verwerkt: ingeblikt | Ducks, processed: canned
22849901. Onderwerp: bleken, verven en afwerken | Thread: bleaching, dyeing, and finishing
33120110. Lichte olie ruwe, uit chemische herstel coke ovens | Light oil crude, from chemical recovery coke ovens
35790305. Perforators (kantoormachines) | Perforators (office machines)

Werken bij PISTE FOND MONT SPINETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PISTE FOND MONT SPINETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PISTE FOND MONT SPINETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PISTE FOND MONT SPINETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Psychiater (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als psychiater binnen onze multidisciplinaire praktijk, Praktijk Dorp 3. Momenteel werken er in onze praktijk een diëtiste, twee psycholgen (volwassenen en kinderen), twee auticoaches (volwassenen en kinderen) en een psychiater (volwassenen). We zijn op zoek naar een psychiater om ons ambulant werkend team te versterken. Het aantal uren en dagen waarop u binnen onze praktijk kan werken, worden in onderling overleg bepaald.

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van PISTE FOND MONT SPINETTE in sociale netwerken
Look for responds of PISTE FOND MONT SPINETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PISTE FOND MONT SPINETTE. Laat een reactie achter voor PISTE FOND MONT SPINETTE. PISTE FOND MONT SPINETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PISTE FOND MONT SPINETTE. Leave a respond for PISTE FOND MONT SPINETTE. PISTE FOND MONT SPINETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PISTE FOND MONT SPINETTE op de google maps. Adres en contacten PISTE FOND MONT SPINETTE
Location of PISTE FOND MONT SPINETTE on the google maps. Address and contacts of PISTE FOND MONT SPINETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come PISTE FOND MONT SPINETTE PISTE FOND MONT SPINETTE: COOMANS-ESPACE SOMMEIL | GERMAIN LEFEVER | Dalcq S.A. | PASCALE GOFFAUX | CAMPING EVERGREEN

Other related companies as PISTE FOND MONT SPINETTE: COOMANS-ESPACE SOMMEIL | GERMAIN LEFEVER | Dalcq S.A. | PASCALE GOFFAUX | CAMPING EVERGREEN

PISTE FOND MONT SPINETTE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PISTE FOND MONT SPINETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07143554687. Het bedrijf PISTE FOND MONT SPINETTE bevindt zich op het adres: A LA SPINETTE 18; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Produits: Skis & Snowboards,Vélos.. Types d'Articles: Ski..
De hoofdactiviteit van PISTE FOND MONT SPINETTE is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PISTE FOND MONT SPINETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PISTE FOND MONT SPINETTE, openstaande posities, locatie van PISTE FOND MONT SPINETTE op de kaart.

PISTE FOND MONT SPINETTE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PISTE FOND MONT SPINETTE, company assigned to the tax number BE07143554687. The company PISTE FOND MONT SPINETTE is located at the address: A LA SPINETTE 18; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Articles de camping and de sport. List of products are Produits: Skis & Snowboards,Vélos.. Types d'Articles: Ski..
The main activity of PISTE FOND MONT SPINETTE is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PISTE FOND MONT SPINETTE is not available. You also can look at reviews of PISTE FOND MONT SPINETTE, open positions, location of PISTE FOND MONT SPINETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PISTE FOND MONT SPINETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PISTE FOND MONT SPINETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PISTE FOND MONT SPINETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PISTE FOND MONT SPINETTE, employees, financial statistics.