WILLY CRAUWELS

Contactgegevens WILLY CRAUWELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY CRAUWELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY CRAUWELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRONKENBERGSTRAAT 53; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34576878 (+32-34576878) 34576878 (+32-34576878)

Fax (fax): +32 (19) 266-24-49 +32 (19) 266-24-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY CRAUWELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY CRAUWELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY CRAUWELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY CRAUWELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY CRAUWELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY CRAUWELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY CRAUWELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY CRAUWELS
Products information WILLY CRAUWELS

BTW identificatienummer (tax): BE01042572021
Ondernemingsnummer: 4140441894
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in WILLY CRAUWELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY CRAUWELS
(Get full report from official database of BE for WILLY CRAUWELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY CRAUWELS
Addition kinds of activities for WILLY CRAUWELS

251102. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
281908. Silicaverbindingen | Silica compounds
28420110. Wax removers | Wax removers
38610500. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
50520102. Goud erts | Gold ore
72190402. Franse handwas | French hand laundry
95110101. Controlebureau voor luchtvervuiling, overheid | Air pollution control agency, government

Werken bij WILLY CRAUWELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY CRAUWELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY CRAUWELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY CRAUWELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

 • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

 • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

 • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

 • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

 • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

 • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

 • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

  Regio: MOERBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

 • Logistiek medewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: ARTEEL

  Type: Vaste Job

  Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

 • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

 • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Werfreserve

  Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Zoek naar antwoorden van WILLY CRAUWELS in sociale netwerken
Look for responds of WILLY CRAUWELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY CRAUWELS. Laat een reactie achter voor WILLY CRAUWELS. WILLY CRAUWELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY CRAUWELS. Leave a respond for WILLY CRAUWELS. WILLY CRAUWELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY CRAUWELS op de google maps. Adres en contacten WILLY CRAUWELS
Location of WILLY CRAUWELS on the google maps. Address and contacts of WILLY CRAUWELS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY CRAUWELS WILLY CRAUWELS: HUIS BENJAMIN | CARMEN FAUCHER | IVO VAES | JEAN-MARIE BLAISE | JEAN GILSON

Other related companies as WILLY CRAUWELS: HUIS BENJAMIN | CARMEN FAUCHER | IVO VAES | JEAN-MARIE BLAISE | JEAN GILSON

WILLY CRAUWELS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY CRAUWELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01042572021. Het bedrijf WILLY CRAUWELS bevindt zich op het adres: PRONKENBERGSTRAAT 53; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in WILLY CRAUWELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY CRAUWELS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY CRAUWELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY CRAUWELS, openstaande posities, locatie van WILLY CRAUWELS op de kaart.

WILLY CRAUWELS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY CRAUWELS, company assigned to the tax number BE01042572021. The company WILLY CRAUWELS is located at the address: PRONKENBERGSTRAAT 53; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taxi's. Products created in WILLY CRAUWELS were not found.
The main activity of WILLY CRAUWELS is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY CRAUWELS is not available. You also can look at reviews of WILLY CRAUWELS, open positions, location of WILLY CRAUWELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY CRAUWELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY CRAUWELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY CRAUWELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY CRAUWELS, employees, financial statistics.