JEAN-MARIE BLAISE

Contactgegevens JEAN-MARIE BLAISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE BLAISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE BLAISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE WAVRE 139; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19511375 (+32-19511375) 19511375 (+32-19511375)

Fax (fax): +32 (60) 410-12-78 +32 (60) 410-12-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE BLAISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE BLAISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE BLAISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE BLAISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE BLAISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE BLAISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE BLAISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE BLAISE
Products information JEAN-MARIE BLAISE

BTW identificatienummer (tax): BE09943969726
Ondernemingsnummer: 2267547607
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JEAN-MARIE BLAISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE BLAISE
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE BLAISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE BLAISE
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE BLAISE

354104. draaibanken | Lathes
12310101. Voorbereidingsplanten, antraciet | Preparation plants, anthracite
20340207. Olijven, gedroogd | Olives, dried
36440201. Gezichtplaten (bedradingstoestellen) | Face plates (wiring devices)
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
72120100. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij JEAN-MARIE BLAISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE BLAISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE BLAISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE BLAISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: INTERGROW NV

    Type: Vaste Job

    - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE BLAISE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE BLAISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE BLAISE. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE BLAISE. JEAN-MARIE BLAISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE BLAISE. Leave a respond for JEAN-MARIE BLAISE. JEAN-MARIE BLAISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE BLAISE op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE BLAISE
Location of JEAN-MARIE BLAISE on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE BLAISE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE BLAISE JEAN-MARIE BLAISE: HAMBURG-MANNHEIMER NV | JARDIN D'ELONA | Spriet Herman & Francis | Bi Optics | ROMEO SCURTI

Other related companies as JEAN-MARIE BLAISE: HAMBURG-MANNHEIMER NV | JARDIN D'ELONA | Spriet Herman & Francis | Bi Optics | ROMEO SCURTI

JEAN-MARIE BLAISE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE BLAISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09943969726. Het bedrijf JEAN-MARIE BLAISE bevindt zich op het adres: ROUTE DE WAVRE 139; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is ACCOUNTANTS; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in JEAN-MARIE BLAISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE BLAISE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE BLAISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE BLAISE, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE BLAISE op de kaart.

JEAN-MARIE BLAISE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE BLAISE, company assigned to the tax number BE09943969726. The company JEAN-MARIE BLAISE is located at the address: ROUTE DE WAVRE 139; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is ACCOUNTANTS; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in JEAN-MARIE BLAISE were not found.
The main activity of JEAN-MARIE BLAISE is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE BLAISE is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE BLAISE, open positions, location of JEAN-MARIE BLAISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE BLAISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE BLAISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE BLAISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE BLAISE, employees, financial statistics.