ROMEO SCURTI

Contactgegevens ROMEO SCURTI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMEO SCURTI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMEO SCURTI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE TRAZEGNIES 86; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71452928 (+32-71452928) 71452928 (+32-71452928)

Fax (fax): +32 (83) 805-56-45 +32 (83) 805-56-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMEO SCURTI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMEO SCURTI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMEO SCURTI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMEO SCURTI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMEO SCURTI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMEO SCURTI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMEO SCURTI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMEO SCURTI
Products information ROMEO SCURTI

BTW identificatienummer (tax): BE06860931396
Ondernemingsnummer: 2294738769
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ROMEO SCURTI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMEO SCURTI
(Get full report from official database of BE for ROMEO SCURTI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMEO SCURTI
Addition kinds of activities for ROMEO SCURTI

738906. Interieurontwerp diensten | Interior design services
24510100. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
34940105. Stop pikken | Stop cocks
36449902. Isolatoren en isolatiematerialen, elektrisch | Insulators and insulation materials, electrical
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled
50120304. Pop-up campers | Pop-up campers
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij ROMEO SCURTI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMEO SCURTI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMEO SCURTI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMEO SCURTI. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

 • Servicetechieker M/V (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

 • Chauffeur CE (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • Huiswerkbegeleider (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

 • Marketing Coördinator (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

 • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

 • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: OTOMAT

  Type: Vaste Job

  “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

 • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: START PEOPLE NIKE

  Type: Leercontract

  Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van ROMEO SCURTI in sociale netwerken
Look for responds of ROMEO SCURTI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMEO SCURTI. Laat een reactie achter voor ROMEO SCURTI. ROMEO SCURTI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMEO SCURTI. Leave a respond for ROMEO SCURTI. ROMEO SCURTI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMEO SCURTI op de google maps. Adres en contacten ROMEO SCURTI
Location of ROMEO SCURTI on the google maps. Address and contacts of ROMEO SCURTI

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMEO SCURTI ROMEO SCURTI: Optiproces | GILIS TEUGHELS NV | Mozart | JOSE VAN CAUWENBERGH | LUC RIGOT

Other related companies as ROMEO SCURTI: Optiproces | GILIS TEUGHELS NV | Mozart | JOSE VAN CAUWENBERGH | LUC RIGOT

ROMEO SCURTI is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMEO SCURTI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06860931396. Het bedrijf ROMEO SCURTI bevindt zich op het adres: RUE DE TRAZEGNIES 86; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in ROMEO SCURTI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROMEO SCURTI is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMEO SCURTI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMEO SCURTI, openstaande posities, locatie van ROMEO SCURTI op de kaart.

ROMEO SCURTI is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMEO SCURTI, company assigned to the tax number BE06860931396. The company ROMEO SCURTI is located at the address: RUE DE TRAZEGNIES 86; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in ROMEO SCURTI were not found.
The main activity of ROMEO SCURTI is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMEO SCURTI is not available. You also can look at reviews of ROMEO SCURTI, open positions, location of ROMEO SCURTI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMEO SCURTI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMEO SCURTI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMEO SCURTI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMEO SCURTI, employees, financial statistics.