HANI TAXI

Contactgegevens HANI TAXI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANI TAXI: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANI TAXI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PONT-LEVIS 36; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27346421 (+32-27346421) 27346421 (+32-27346421)

Fax (fax): +32 (59) 440-88-69 +32 (59) 440-88-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANI TAXI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANI TAXI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANI TAXI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANI TAXI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANI TAXI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANI TAXI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANI TAXI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANI TAXI
Products information HANI TAXI

BTW identificatienummer (tax): BE07786804199
Ondernemingsnummer: 5315704345
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HANI TAXI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANI TAXI
(Get full report from official database of BE for HANI TAXI)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANI TAXI
Addition kinds of activities for HANI TAXI

5075. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
6153. Kortlopend bedrijfskrediet | Short-term business credit
209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
249915. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
30690304. Bibs, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Bibs, vulcanized rubber or rubberized fabric
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure

Werken bij HANI TAXI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANI TAXI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANI TAXI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANI TAXI. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien m/v (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

 • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

 • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

 • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

 • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

 • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

 • Metser (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: VECUBO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

 • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: SPORTKINELAB

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

 • Personal Trainer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van HANI TAXI in sociale netwerken
Look for responds of HANI TAXI in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANI TAXI. Laat een reactie achter voor HANI TAXI. HANI TAXI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANI TAXI. Leave a respond for HANI TAXI. HANI TAXI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANI TAXI op de google maps. Adres en contacten HANI TAXI
Location of HANI TAXI on the google maps. Address and contacts of HANI TAXI

Andere gerelateerde bedrijven als come HANI TAXI HANI TAXI: CBC | DRUKKERIJ BAL | BANCONTACT-MISTER CASH | GOUDEN LOTUS | Freesun

Other related companies as HANI TAXI: CBC | DRUKKERIJ BAL | BANCONTACT-MISTER CASH | GOUDEN LOTUS | Freesun

HANI TAXI is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANI TAXI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07786804199. Het bedrijf HANI TAXI bevindt zich op het adres: RUE DU PONT-LEVIS 36; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in HANI TAXI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANI TAXI is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANI TAXI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANI TAXI, openstaande posities, locatie van HANI TAXI op de kaart.

HANI TAXI is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANI TAXI, company assigned to the tax number BE07786804199. The company HANI TAXI is located at the address: RUE DU PONT-LEVIS 36; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taxi's. Products created in HANI TAXI were not found.
The main activity of HANI TAXI is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HANI TAXI is not available. You also can look at reviews of HANI TAXI, open positions, location of HANI TAXI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANI TAXI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANI TAXI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANI TAXI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANI TAXI, employees, financial statistics.