Freesun

Contactgegevens Freesun: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Freesun: address, phone, fax, email, website, opening hours

Freesun

Regio (region): N\A, België

Adres (address): avenue Charles Plisnier 20, Brussels, Brussels Capital 1070, België

Telefoon (phone): 322 + 521 32 14 + 521 32 14 322 + 521 32 14 + 521 32 14

Fax (fax): +32 (53) 275-12-78 +32 (53) 275-12-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Freesun: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Freesun"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Freesun"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Freesun, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Freesun. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Freesun, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Freesun. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Freesun
Products information Freesun

BTW identificatienummer (tax): BE05810638427
Ondernemingsnummer: 7590148925
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Freesun zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Freesun
(Get full report from official database of BE for Freesun)

Aanvulling soorten activiteiten voor Freesun
Addition kinds of activities for Freesun

458101. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
14239900. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
24499900. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
24510201. Mobiele gebouwen: voor commercieel gebruik | Mobile buildings: for commercial use
35869901. Benzinepompen, meten of doseren | Gasoline pumps, measuring or dispensing
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
73899943. Renbaanreiniging, behalve gebouwen | Racetrack cleaning, except buildings
75429902. Carwash, zelfbediening | Carwash, self-service

Werken bij Freesun: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Freesun: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Freesun. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Freesun. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van Freesun in sociale netwerken
Look for responds of Freesun in social networks

Lees alle opmerkingen voor Freesun. Laat een reactie achter voor Freesun. Freesun bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Freesun. Leave a respond for Freesun. Freesun on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Freesun op de google maps. Adres en contacten Freesun
Location of Freesun on the google maps. Address and contacts of Freesun

Andere gerelateerde bedrijven als come Freesun Freesun: KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING | SCHOENMAKERIJ FRANS | HOTEL APOSTROFF | PUISSANT JEAN | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as Freesun: KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING | SCHOENMAKERIJ FRANS | HOTEL APOSTROFF | PUISSANT JEAN | PHARMACIES DE GARDE

Freesun is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Freesun, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05810638427. Het bedrijf Freesun bevindt zich op het adres: avenue Charles Plisnier 20, Brussels, Brussels Capital 1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Freesun zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Freesun is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Freesun is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Freesun, openstaande posities, locatie van Freesun op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Freesun is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Freesun, company assigned to the tax number BE05810638427. The company Freesun is located at the address: avenue Charles Plisnier 20, Brussels, Brussels Capital 1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Freesun were not found.
The main activity of Freesun is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Freesun is not available. You also can look at reviews of Freesun, open positions, location of Freesun on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Freesun, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Freesun, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Freesun, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Freesun, employees, financial statistics.