DE LONDON CEREMONIEBUS

Contactgegevens DE LONDON CEREMONIEBUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LONDON CEREMONIEBUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LONDON CEREMONIEBUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RENE DE PAUWSTRAAT 19; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36642821 (+32-36642821) 36642821 (+32-36642821)

Fax (fax): +32 (53) 900-48-62 +32 (53) 900-48-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LONDON CEREMONIEBUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LONDON CEREMONIEBUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LONDON CEREMONIEBUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LONDON CEREMONIEBUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LONDON CEREMONIEBUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LONDON CEREMONIEBUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LONDON CEREMONIEBUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LONDON CEREMONIEBUS
Products information DE LONDON CEREMONIEBUS

BTW identificatienummer (tax): BE02080230712
Ondernemingsnummer: 2490844726
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DE LONDON CEREMONIEBUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LONDON CEREMONIEBUS
(Get full report from official database of BE for DE LONDON CEREMONIEBUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LONDON CEREMONIEBUS
Addition kinds of activities for DE LONDON CEREMONIEBUS

5023. Woninginrichting | Homefurnishings
317299. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
22840307. Tatting draad | Tatting thread
29920100. Smeeroliën | Lubricating oils
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
42219902. Aardappelkelders | Potato cellars
50150101. Auto-accessoires, gebruikt, nec | Automotive accessories, used, nec
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand

Werken bij DE LONDON CEREMONIEBUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LONDON CEREMONIEBUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LONDON CEREMONIEBUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LONDON CEREMONIEBUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

 • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

 • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

 • Tijdelijke IT-medewerker (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Etterbeek zoeken wij 11 tijdelijke IT-medewerkers! Opdracht van 15/10/2018 tem 25/01/2019 Taken? - Eerstelijnshulp : Je kan de mensen uitleg geven en de werknemers verder helpen met vragen - Rapporten opmaken

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

  Type: Studentenjob

  De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

 • VOEGER (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

 • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: HUDSON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

 • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Vaste Job

  -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

 • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van DE LONDON CEREMONIEBUS in sociale netwerken
Look for responds of DE LONDON CEREMONIEBUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LONDON CEREMONIEBUS. Laat een reactie achter voor DE LONDON CEREMONIEBUS. DE LONDON CEREMONIEBUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LONDON CEREMONIEBUS. Leave a respond for DE LONDON CEREMONIEBUS. DE LONDON CEREMONIEBUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LONDON CEREMONIEBUS op de google maps. Adres en contacten DE LONDON CEREMONIEBUS
Location of DE LONDON CEREMONIEBUS on the google maps. Address and contacts of DE LONDON CEREMONIEBUS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LONDON CEREMONIEBUS DE LONDON CEREMONIEBUS: Verbraeken L | Etablissements Mertens et Verhulsel S.P.R.L. | LUC CAPPAN | NICO LUCKER | LEACOMP

Other related companies as DE LONDON CEREMONIEBUS: Verbraeken L | Etablissements Mertens et Verhulsel S.P.R.L. | LUC CAPPAN | NICO LUCKER | LEACOMP

DE LONDON CEREMONIEBUS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LONDON CEREMONIEBUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02080230712. Het bedrijf DE LONDON CEREMONIEBUS bevindt zich op het adres: RENE DE PAUWSTRAAT 19; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 527,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in DE LONDON CEREMONIEBUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE LONDON CEREMONIEBUS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LONDON CEREMONIEBUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LONDON CEREMONIEBUS, openstaande posities, locatie van DE LONDON CEREMONIEBUS op de kaart.

DE LONDON CEREMONIEBUS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LONDON CEREMONIEBUS, company assigned to the tax number BE02080230712. The company DE LONDON CEREMONIEBUS is located at the address: RENE DE PAUWSTRAAT 19; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 527,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taxi's speciale diensten. Products created in DE LONDON CEREMONIEBUS were not found.
The main activity of DE LONDON CEREMONIEBUS is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LONDON CEREMONIEBUS is not available. You also can look at reviews of DE LONDON CEREMONIEBUS, open positions, location of DE LONDON CEREMONIEBUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LONDON CEREMONIEBUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LONDON CEREMONIEBUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LONDON CEREMONIEBUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LONDON CEREMONIEBUS, employees, financial statistics.