Verbraeken L

Contactgegevens Verbraeken L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verbraeken L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verbraeken L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herfststraat 29; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 32 25 38 (+32-014 32 25 38) 014 32 25 38 (+32-014 32 25 38)

Fax (fax): 014 32 25 38 (+32-014 32 25 38) 014 32 25 38 (+32-014 32 25 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verbraeken L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verbraeken L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verbraeken L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verbraeken L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verbraeken L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verbraeken L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verbraeken L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verbraeken L
Products information Verbraeken L

BTW identificatienummer (tax): BE05771911621
Ondernemingsnummer: 4874053955
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Verbraeken L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Irrigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verbraeken L
(Get full report from official database of BE for Verbraeken L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verbraeken L
Addition kinds of activities for Verbraeken L

1796. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
596103. Boek en record clubs | Book and record clubs
20330000. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
20419908. Hominy grits (behalve ontbijt eten) | Hominy grits (except breakfast food)
22999908. Noils, wol en sybokhaar | Noils, wool and mohair
38610311. Fotoflash apparatuur, behalve lampen | Photoflash equipment, except lamps
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents

Werken bij Verbraeken L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verbraeken L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verbraeken L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verbraeken L. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Lader (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Student JBC Korbeek-Lo (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • telenet installateurs gezocht (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

Zoek naar antwoorden van Verbraeken L in sociale netwerken
Look for responds of Verbraeken L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verbraeken L. Laat een reactie achter voor Verbraeken L. Verbraeken L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verbraeken L. Leave a respond for Verbraeken L. Verbraeken L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verbraeken L op de google maps. Adres en contacten Verbraeken L
Location of Verbraeken L on the google maps. Address and contacts of Verbraeken L

Andere gerelateerde bedrijven als come Verbraeken L Verbraeken L: Creche de Lauzelle | CATY-TIELT | HUIS LUZERNE | BOSCHMANS LUC | D'HAENS & CO

Other related companies as Verbraeken L: Creche de Lauzelle | CATY-TIELT | HUIS LUZERNE | BOSCHMANS LUC | D'HAENS & CO

Verbraeken L is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verbraeken L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05771911621. Het bedrijf Verbraeken L bevindt zich op het adres: Herfststraat 29; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Irrigation systems. Producten gemaakt in Verbraeken L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verbraeken L is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verbraeken L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verbraeken L, openstaande posities, locatie van Verbraeken L op de kaart.

Verbraeken L is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verbraeken L, company assigned to the tax number BE05771911621. The company Verbraeken L is located at the address: Herfststraat 29; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Irrigation systems. Products created in Verbraeken L were not found.
The main activity of Verbraeken L is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verbraeken L is not available. You also can look at reviews of Verbraeken L, open positions, location of Verbraeken L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verbraeken L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verbraeken L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verbraeken L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verbraeken L, employees, financial statistics.