Thierie D

Contactgegevens Thierie D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thierie D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thierie D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Halingenstraat 69; 3806; Sint-Truiden (Velm), België

Telefoon (phone): 0474 44 62 73 (+32-0474 44 62 73) 0474 44 62 73 (+32-0474 44 62 73)

Fax (fax): +32 (11) 327-47-56 +32 (11) 327-47-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thierie D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thierie D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thierie D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thierie D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thierie D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thierie D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thierie D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thierie D
Products information Thierie D

BTW identificatienummer (tax): BE05804321289
Ondernemingsnummer: 4913055419
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thierie D
(Get full report from official database of BE for Thierie D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thierie D
Addition kinds of activities for Thierie D

239499. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
20920103. Stews, vis en zeevruchten: bevroren | Stews, fish and seafood: frozen
23929900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
36990201. Electron beam metalen snij-, vorm- of lasmachines | Electron beam metal cutting, forming or welding machines
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
82490100. Handelsschool | Trade school
82990302. Muziekschool | Music school

Werken bij Thierie D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thierie D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thierie D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thierie D. Looking for open vacancies in other companies

 • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

 • HVAC Technieker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

 • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

 • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

 • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

 • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Vaste Job

  Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

 • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

  Regio: ELVERSELE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

 • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Thierie D in sociale netwerken
Look for responds of Thierie D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thierie D. Laat een reactie achter voor Thierie D. Thierie D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thierie D. Leave a respond for Thierie D. Thierie D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thierie D op de google maps. Adres en contacten Thierie D
Location of Thierie D on the google maps. Address and contacts of Thierie D

Andere gerelateerde bedrijven als come Thierie D Thierie D: FLHAVI-TV CV | Lescouhier Francis | FORTIS | NETTOYAGE ? SEC TOBY | Euro Partners & Associ茅s

Other related companies as Thierie D: FLHAVI-TV CV | Lescouhier Francis | FORTIS | NETTOYAGE ? SEC TOBY | Euro Partners & Associ茅s

Thierie D is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thierie D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05804321289. Het bedrijf Thierie D bevindt zich op het adres: Halingenstraat 69; 3806; Sint-Truiden (Velm). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Thierie D is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thierie D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thierie D, openstaande posities, locatie van Thierie D op de kaart.

Thierie D is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thierie D, company assigned to the tax number BE05804321289. The company Thierie D is located at the address: Halingenstraat 69; 3806; Sint-Truiden (Velm). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Thierie D is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Thierie D is not available. You also can look at reviews of Thierie D, open positions, location of Thierie D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thierie D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thierie D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thierie D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thierie D, employees, financial statistics.