Euro Partners & Associ茅s

Contactgegevens Euro Partners & Associ茅s: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro Partners & Associ茅s: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro Partners & Associ茅s

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Montoyer 64; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 280 23 65; 02 280 39 48 (+32-02 280 23 65; 02 280 39 48) 02 280 23 65; 02 280 39 48 (+32-02 280 23 65; 02 280 39 48)

Fax (fax): +32 (12) 849-56-78 +32 (12) 849-56-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro Partners & Associ茅s: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro Partners & Associ茅s"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro Partners & Associ茅s"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro Partners & Associ茅s, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro Partners & Associ茅s. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro Partners & Associ茅s, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro Partners & Associ茅s. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro Partners & Associ茅s
Products information Euro Partners & Associ茅s

BTW identificatienummer (tax): BE09776153564
Ondernemingsnummer: 5497802734
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Euro Partners & Associ茅s zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro Partners & Associ茅s
(Get full report from official database of BE for Euro Partners & Associ茅s)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro Partners & Associ茅s
Addition kinds of activities for Euro Partners & Associ茅s

733802. Stenografische diensten | Stenographic services
36340309. Verwarmers, tape | Heaters, tape
38230106. Thermometers, gevuld systeem: industrieel proces type | Thermometers, filled system: industrial process type
39999915. vliegenmeppers | Flyswatters
75329900. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec

Werken bij Euro Partners & Associ茅s: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro Partners & Associ茅s: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro Partners & Associ茅s. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro Partners & Associ茅s. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

Zoek naar antwoorden van Euro Partners & Associ茅s in sociale netwerken
Look for responds of Euro Partners & Associ茅s in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro Partners & Associ茅s. Laat een reactie achter voor Euro Partners & Associ茅s. Euro Partners & Associ茅s bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro Partners & Associ茅s. Leave a respond for Euro Partners & Associ茅s. Euro Partners & Associ茅s on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro Partners & Associ茅s op de google maps. Adres en contacten Euro Partners & Associ茅s
Location of Euro Partners & Associ茅s on the google maps. Address and contacts of Euro Partners & Associ茅s

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro Partners & Associ茅s Euro Partners & Associ茅s: F.C. VLIERMAAL | Mariemont Village | WAGONS-LIT TRAVEL | IMPERIAL SUN & FITNESS | Zandplein

Other related companies as Euro Partners & Associ茅s: F.C. VLIERMAAL | Mariemont Village | WAGONS-LIT TRAVEL | IMPERIAL SUN & FITNESS | Zandplein

Euro Partners & Associ茅s is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Euro Partners & Associ茅s, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776153564. Het bedrijf Euro Partners & Associ茅s bevindt zich op het adres: Rue Montoyer 64; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Euro Partners & Associ茅s zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euro Partners & Associ茅s is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro Partners & Associ茅s is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro Partners & Associ茅s, openstaande posities, locatie van Euro Partners & Associ茅s op de kaart.

Euro Partners & Associ茅s is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Euro Partners & Associ茅s, company assigned to the tax number BE09776153564. The company Euro Partners & Associ茅s is located at the address: Rue Montoyer 64; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in Euro Partners & Associ茅s were not found.
The main activity of Euro Partners & Associ茅s is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro Partners & Associ茅s is not available. You also can look at reviews of Euro Partners & Associ茅s, open positions, location of Euro Partners & Associ茅s on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro Partners & Associ茅s, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro Partners & Associ茅s, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro Partners & Associ茅s, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro Partners & Associ茅s, employees, financial statistics.