Knulst B

Contactgegevens Knulst B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Knulst B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Knulst B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wolffaertshoflaan 26A; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 887 07 64 (+32-03 887 07 64) 03 887 07 64 (+32-03 887 07 64)

Fax (fax): 03 887 12 75 (+32-03 887 12 75) 03 887 12 75 (+32-03 887 12 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Knulst B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Knulst B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Knulst B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Knulst B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Knulst B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Knulst B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Knulst B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Knulst B
Products information Knulst B

BTW identificatienummer (tax): BE04893005371
Ondernemingsnummer: 6104522705
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Knulst B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Knulst B
(Get full report from official database of BE for Knulst B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Knulst B
Addition kinds of activities for Knulst B

281201. alkaliën | Alkalies
30210100. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
38250331. Watt-uur meter, elektrisch | Watt-hour meters, electrical
39990814. Naaien kits, nieuwigheid | Sewing kits, novelty
51729901. Ruwe olie | Crude oil
52310201. Verf | Paint
59619905. Catalogus verkoop | Catalog sales

Werken bij Knulst B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Knulst B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Knulst B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Knulst B. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

 • Assistent ploegbaas (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

 • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

 • Transportplanner (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

 • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Vaste Job

  Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

 • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

 • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van Knulst B in sociale netwerken
Look for responds of Knulst B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Knulst B. Laat een reactie achter voor Knulst B. Knulst B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Knulst B. Leave a respond for Knulst B. Knulst B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Knulst B op de google maps. Adres en contacten Knulst B
Location of Knulst B on the google maps. Address and contacts of Knulst B

Andere gerelateerde bedrijven als come Knulst B Knulst B: Depoorter P | MATHIEU ELANGUE | Slechten Christel | JOSE BAHILLO ALVAREZ | Parisis John

Other related companies as Knulst B: Depoorter P | MATHIEU ELANGUE | Slechten Christel | JOSE BAHILLO ALVAREZ | Parisis John

Knulst B is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Knulst B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04893005371. Het bedrijf Knulst B bevindt zich op het adres: Wolffaertshoflaan 26A; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 772,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Producten gemaakt in Knulst B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Knulst B is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Knulst B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Knulst B, openstaande posities, locatie van Knulst B op de kaart.

Knulst B is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Knulst B, company assigned to the tax number BE04893005371. The company Knulst B is located at the address: Wolffaertshoflaan 26A; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 772,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. Products created in Knulst B were not found.
The main activity of Knulst B is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Knulst B is not available. You also can look at reviews of Knulst B, open positions, location of Knulst B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Knulst B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Knulst B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Knulst B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Knulst B, employees, financial statistics.