Slechten Christel

Contactgegevens Slechten Christel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Slechten Christel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Slechten Christel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eisenhowerlaan 7; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 39 45 53 (+32-012 39 45 53) 012 39 45 53 (+32-012 39 45 53)

Fax (fax): 012 39 45 53 (+32-012 39 45 53) 012 39 45 53 (+32-012 39 45 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Slechten Christel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Slechten Christel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Slechten Christel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Slechten Christel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Slechten Christel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Slechten Christel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Slechten Christel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Slechten Christel
Products information Slechten Christel

BTW identificatienummer (tax): BE07208099365
Ondernemingsnummer: 6983703613
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Slechten Christel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Slechten Christel
(Get full report from official database of BE for Slechten Christel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Slechten Christel
Addition kinds of activities for Slechten Christel

201102. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
274100. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
30690311. Natte pakken, rubber | Wet suits, rubber
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
34420303. Stormdeuren of ramen, metaal | Storm doors or windows, metal
60190000. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec

Werken bij Slechten Christel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Slechten Christel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Slechten Christel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Slechten Christel. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Slechten Christel in sociale netwerken
Look for responds of Slechten Christel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Slechten Christel. Laat een reactie achter voor Slechten Christel. Slechten Christel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Slechten Christel. Leave a respond for Slechten Christel. Slechten Christel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Slechten Christel op de google maps. Adres en contacten Slechten Christel
Location of Slechten Christel on the google maps. Address and contacts of Slechten Christel

Andere gerelateerde bedrijven als come Slechten Christel Slechten Christel: SANKة | FIDEA/NERVO-GILLON | DIXIE RANCH | A.F.I. SPRL | Laurens van Reijen

Other related companies as Slechten Christel: SANKة | FIDEA/NERVO-GILLON | DIXIE RANCH | A.F.I. SPRL | Laurens van Reijen

Slechten Christel is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Slechten Christel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07208099365. Het bedrijf Slechten Christel bevindt zich op het adres: Eisenhowerlaan 7; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 388,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Slechten Christel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Slechten Christel is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Slechten Christel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Slechten Christel, openstaande posities, locatie van Slechten Christel op de kaart.

Slechten Christel is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Slechten Christel, company assigned to the tax number BE07208099365. The company Slechten Christel is located at the address: Eisenhowerlaan 7; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 388,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Home nursing. Products created in Slechten Christel were not found.
The main activity of Slechten Christel is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Slechten Christel is not available. You also can look at reviews of Slechten Christel, open positions, location of Slechten Christel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Slechten Christel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Slechten Christel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Slechten Christel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Slechten Christel, employees, financial statistics.