FIDEA/NERVO-GILLON

Contactgegevens FIDEA/NERVO-GILLON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIDEA/NERVO-GILLON: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIDEA/NERVO-GILLON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HERVE 258; 4030; GRIVEGN?E, België

Telefoon (phone): 43440320 (+32-43440320) 43440320 (+32-43440320)

Fax (fax): +32 (15) 139-32-26 +32 (15) 139-32-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIDEA/NERVO-GILLON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIDEA/NERVO-GILLON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIDEA/NERVO-GILLON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIDEA/NERVO-GILLON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIDEA/NERVO-GILLON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIDEA/NERVO-GILLON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIDEA/NERVO-GILLON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIDEA/NERVO-GILLON
Products information FIDEA/NERVO-GILLON

BTW identificatienummer (tax): BE08080688476
Ondernemingsnummer: 3076141357
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FIDEA/NERVO-GILLON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIDEA/NERVO-GILLON
(Get full report from official database of BE for FIDEA/NERVO-GILLON)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIDEA/NERVO-GILLON
Addition kinds of activities for FIDEA/NERVO-GILLON

013200. Tabak | Tobacco
23950202. Kunst naaldwerk: gemaakt van aangekochte materialen | Art needlework: made from purchased materials
28990000. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies
54990102. Gezond voedsel | Health foods
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec

Werken bij FIDEA/NERVO-GILLON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIDEA/NERVO-GILLON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIDEA/NERVO-GILLON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIDEA/NERVO-GILLON. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Jobstudent (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van FIDEA/NERVO-GILLON in sociale netwerken
Look for responds of FIDEA/NERVO-GILLON in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIDEA/NERVO-GILLON. Laat een reactie achter voor FIDEA/NERVO-GILLON. FIDEA/NERVO-GILLON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIDEA/NERVO-GILLON. Leave a respond for FIDEA/NERVO-GILLON. FIDEA/NERVO-GILLON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIDEA/NERVO-GILLON op de google maps. Adres en contacten FIDEA/NERVO-GILLON
Location of FIDEA/NERVO-GILLON on the google maps. Address and contacts of FIDEA/NERVO-GILLON

Andere gerelateerde bedrijven als come FIDEA/NERVO-GILLON FIDEA/NERVO-GILLON: Art Point | PAUL TALEMANS | Renard E | FOSSOUL PHOTO | G EN M SPEYER

Other related companies as FIDEA/NERVO-GILLON: Art Point | PAUL TALEMANS | Renard E | FOSSOUL PHOTO | G EN M SPEYER

FIDEA/NERVO-GILLON is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIDEA/NERVO-GILLON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080688476. Het bedrijf FIDEA/NERVO-GILLON bevindt zich op het adres: RUE DE HERVE 258; 4030; GRIVEGN?E. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in FIDEA/NERVO-GILLON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIDEA/NERVO-GILLON is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIDEA/NERVO-GILLON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIDEA/NERVO-GILLON, openstaande posities, locatie van FIDEA/NERVO-GILLON op de kaart.

FIDEA/NERVO-GILLON is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIDEA/NERVO-GILLON, company assigned to the tax number BE08080688476. The company FIDEA/NERVO-GILLON is located at the address: RUE DE HERVE 258; 4030; GRIVEGN?E. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in FIDEA/NERVO-GILLON were not found.
The main activity of FIDEA/NERVO-GILLON is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FIDEA/NERVO-GILLON is not available. You also can look at reviews of FIDEA/NERVO-GILLON, open positions, location of FIDEA/NERVO-GILLON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIDEA/NERVO-GILLON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIDEA/NERVO-GILLON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIDEA/NERVO-GILLON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIDEA/NERVO-GILLON, employees, financial statistics.