Eggermont A

Contactgegevens Eggermont A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eggermont A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eggermont A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Zandstraat 9; 9120; Beveren (Beveren-Waas), België

Telefoon (phone): 03 755 33 33 (+32-03 755 33 33) 03 755 33 33 (+32-03 755 33 33)

Fax (fax): +32 (55) 640-11-97 +32 (55) 640-11-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eggermont A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eggermont A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eggermont A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eggermont A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eggermont A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eggermont A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eggermont A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eggermont A
Products information Eggermont A

BTW identificatienummer (tax): BE07305053710
Ondernemingsnummer: 8549530029
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eggermont A
(Get full report from official database of BE for Eggermont A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eggermont A
Addition kinds of activities for Eggermont A

20460302. Maïsstroop, gedroogd of niet gemengd | Corn syrup, dried or unmixed
22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
31990203. Holsters, leer | Holsters, leather
35569903. Chocoladeverwerkende machines | Chocolate processing machinery
37140402. Defroster, motorvoertuig | Defrosters, motor vehicle
50519900. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
82110301. Openbare volwassene school | Public adult education school

Werken bij Eggermont A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eggermont A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eggermont A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eggermont A. Looking for open vacancies in other companies

 • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

 • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

 • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

 • Procesoperator (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

 • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: OCMW

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

 • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

 • Logistiek medewerker (VOORDE)

  Regio: VOORDE

  Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

  Type: Vaste Job

  Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

 • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ALPHA CREDIT

  Type: Vaste Job

  De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

 • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

 • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: CABO

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van Eggermont A in sociale netwerken
Look for responds of Eggermont A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eggermont A. Laat een reactie achter voor Eggermont A. Eggermont A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eggermont A. Leave a respond for Eggermont A. Eggermont A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eggermont A op de google maps. Adres en contacten Eggermont A
Location of Eggermont A on the google maps. Address and contacts of Eggermont A

Andere gerelateerde bedrijven als come Eggermont A Eggermont A: LALOUX | ALAIN SIMON | HUIS SAWADI | Storma F | KAREL STEENBERGEN

Other related companies as Eggermont A: LALOUX | ALAIN SIMON | HUIS SAWADI | Storma F | KAREL STEENBERGEN

Eggermont A is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eggermont A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07305053710. Het bedrijf Eggermont A bevindt zich op het adres: Oude Zandstraat 9; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 729,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Eggermont A is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eggermont A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eggermont A, openstaande posities, locatie van Eggermont A op de kaart.

Eggermont A is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eggermont A, company assigned to the tax number BE07305053710. The company Eggermont A is located at the address: Oude Zandstraat 9; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 729,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Eggermont A is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eggermont A is not available. You also can look at reviews of Eggermont A, open positions, location of Eggermont A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eggermont A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eggermont A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eggermont A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eggermont A, employees, financial statistics.