KAREL STEENBERGEN

Contactgegevens KAREL STEENBERGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAREL STEENBERGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAREL STEENBERGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSTEENWEG 168; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13551132 (+32-13551132) 13551132 (+32-13551132)

Fax (fax): +32 (81) 453-19-42 +32 (81) 453-19-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAREL STEENBERGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAREL STEENBERGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAREL STEENBERGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAREL STEENBERGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAREL STEENBERGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAREL STEENBERGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAREL STEENBERGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAREL STEENBERGEN
Products information KAREL STEENBERGEN

BTW identificatienummer (tax): BE01362823486
Ondernemingsnummer: 6813964843
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in KAREL STEENBERGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAREL STEENBERGEN
(Get full report from official database of BE for KAREL STEENBERGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAREL STEENBERGEN
Addition kinds of activities for KAREL STEENBERGEN

526101. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
637102. Unie fondsen | Union funds
01829900. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
28690107. Isopropylalcohol, isopropanol | Isopropyl alcohol, isopropanol
35790104. Forms handling equipment | Forms handling equipment
37280204. Bladen, vliegtuigpropeller: metaal of hout | Blades, aircraft propeller: metal or wood
38450201. Arc-lampen, elektrotherapeutische (behalve ir en uv) | Arc lamp units, electrotherapeutic (except ir and uv)
50390000. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
79970403. Polo club, lidmaatschap | Polo club, membership

Werken bij KAREL STEENBERGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAREL STEENBERGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAREL STEENBERGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAREL STEENBERGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van KAREL STEENBERGEN in sociale netwerken
Look for responds of KAREL STEENBERGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAREL STEENBERGEN. Laat een reactie achter voor KAREL STEENBERGEN. KAREL STEENBERGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAREL STEENBERGEN. Leave a respond for KAREL STEENBERGEN. KAREL STEENBERGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAREL STEENBERGEN op de google maps. Adres en contacten KAREL STEENBERGEN
Location of KAREL STEENBERGEN on the google maps. Address and contacts of KAREL STEENBERGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KAREL STEENBERGEN KAREL STEENBERGEN: M.D. CONTACT | Assipex | Comptoir Optique | HUIS BUNNY | COGNAUX FUNERAILLES

Other related companies as KAREL STEENBERGEN: M.D. CONTACT | Assipex | Comptoir Optique | HUIS BUNNY | COGNAUX FUNERAILLES

KAREL STEENBERGEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAREL STEENBERGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01362823486. Het bedrijf KAREL STEENBERGEN bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSTEENWEG 168; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 568,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in KAREL STEENBERGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAREL STEENBERGEN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAREL STEENBERGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAREL STEENBERGEN, openstaande posities, locatie van KAREL STEENBERGEN op de kaart.

KAREL STEENBERGEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAREL STEENBERGEN, company assigned to the tax number BE01362823486. The company KAREL STEENBERGEN is located at the address: SINT-TRUIDERSTEENWEG 168; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 568,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruitteelt. Products created in KAREL STEENBERGEN were not found.
The main activity of KAREL STEENBERGEN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KAREL STEENBERGEN is not available. You also can look at reviews of KAREL STEENBERGEN, open positions, location of KAREL STEENBERGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAREL STEENBERGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAREL STEENBERGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAREL STEENBERGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAREL STEENBERGEN, employees, financial statistics.