Dentz J-M & A

Contactgegevens Dentz J-M & A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dentz J-M & A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dentz J-M & A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Spar 8; 6900; Marche-en-Famenne, België

Telefoon (phone): 084 31 22 93 (+32-084 31 22 93) 084 31 22 93 (+32-084 31 22 93)

Fax (fax): 084 31 65 93 (+32-084 31 65 93) 084 31 65 93 (+32-084 31 65 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dentz J-M & A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dentz J-M & A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dentz J-M & A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dentz J-M & A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dentz J-M & A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dentz J-M & A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dentz J-M & A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dentz J-M & A
Products information Dentz J-M & A

BTW identificatienummer (tax): BE04748260498
Ondernemingsnummer: 4633728027
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Dentz J-M & A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dentz J-M & A
(Get full report from official database of BE for Dentz J-M & A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dentz J-M & A
Addition kinds of activities for Dentz J-M & A

492300. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
753200. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
01820100. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
17990201. Caulking (constructie) | Caulking (construction)
26210406. Printpapier | Printing paper
39319906. Stands, muziek | Stands, music
50640204. Tape spelers en recorders | Tape players and recorders
92210100. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal

Werken bij Dentz J-M & A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dentz J-M & A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dentz J-M & A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dentz J-M & A. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

 • TIG-lasser met Mechanische Kennis - regio Zwevezele (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gespecialiseerd in machinebouw voor de procesindustrie zijn we op zoek naar een TIG-Lasser.

 • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Recrewtment Maritime

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

 • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

 • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

 • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

 • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: De Linde

  Type: Studentenjob

  Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

 • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

 • Field Service Technicus (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Jobfixing

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

 • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van Dentz J-M & A in sociale netwerken
Look for responds of Dentz J-M & A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dentz J-M & A. Laat een reactie achter voor Dentz J-M & A. Dentz J-M & A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dentz J-M & A. Leave a respond for Dentz J-M & A. Dentz J-M & A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dentz J-M & A op de google maps. Adres en contacten Dentz J-M & A
Location of Dentz J-M & A on the google maps. Address and contacts of Dentz J-M & A

Andere gerelateerde bedrijven als come Dentz J-M & A Dentz J-M & A: D'HOEVE | JORIS VAN COPPENOLLE | De Leener G | GEERT LAGRANGE | ROMAIN LEENAERS

Other related companies as Dentz J-M & A: D'HOEVE | JORIS VAN COPPENOLLE | De Leener G | GEERT LAGRANGE | ROMAIN LEENAERS

Dentz J-M & A is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dentz J-M & A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04748260498. Het bedrijf Dentz J-M & A bevindt zich op het adres: Rue de la Spar 8; 6900; Marche-en-Famenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 647,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tax-Consultants. Producten gemaakt in Dentz J-M & A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dentz J-M & A is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dentz J-M & A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dentz J-M & A, openstaande posities, locatie van Dentz J-M & A op de kaart.

Dentz J-M & A is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dentz J-M & A, company assigned to the tax number BE04748260498. The company Dentz J-M & A is located at the address: Rue de la Spar 8; 6900; Marche-en-Famenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 647,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tax-Consultants. Products created in Dentz J-M & A were not found.
The main activity of Dentz J-M & A is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dentz J-M & A is not available. You also can look at reviews of Dentz J-M & A, open positions, location of Dentz J-M & A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dentz J-M & A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dentz J-M & A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dentz J-M & A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dentz J-M & A, employees, financial statistics.