GEERT LAGRANGE

Contactgegevens GEERT LAGRANGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT LAGRANGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT LAGRANGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLIMOPSTRAAT 4; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11648774 (+32-11648774) 11648774 (+32-11648774)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT LAGRANGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT LAGRANGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT LAGRANGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT LAGRANGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT LAGRANGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT LAGRANGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT LAGRANGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT LAGRANGE
Products information GEERT LAGRANGE

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in GEERT LAGRANGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT LAGRANGE
(Get full report from official database of BE for GEERT LAGRANGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT LAGRANGE
Addition kinds of activities for GEERT LAGRANGE

01610403. Broccoli boerderij | Broccoli farm
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
39559901. Lintjes, inkt: schrijfmachine, machine toevoegen, register, enz. | Ribbons, inked: typewriter, adding machine, register, etc.
51129905. Inked linten | Inked ribbons
79299907. Goochelaar | Magician
83229900. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec

Werken bij GEERT LAGRANGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT LAGRANGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT LAGRANGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT LAGRANGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van GEERT LAGRANGE in sociale netwerken
Look for responds of GEERT LAGRANGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT LAGRANGE. Laat een reactie achter voor GEERT LAGRANGE. GEERT LAGRANGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT LAGRANGE. Leave a respond for GEERT LAGRANGE. GEERT LAGRANGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT LAGRANGE op de google maps. Adres en contacten GEERT LAGRANGE
Location of GEERT LAGRANGE on the google maps. Address and contacts of GEERT LAGRANGE

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT LAGRANGE GEERT LAGRANGE: Auxipar | Moraux Véronique | VAN LIESHOUT | Chez Zeki | MAISON GENNE SPRL

Other related companies as GEERT LAGRANGE: Auxipar | Moraux Véronique | VAN LIESHOUT | Chez Zeki | MAISON GENNE SPRL

GEERT LAGRANGE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT LAGRANGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf GEERT LAGRANGE bevindt zich op het adres: KLIMOPSTRAAT 4; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in GEERT LAGRANGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT LAGRANGE is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT LAGRANGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT LAGRANGE, openstaande posities, locatie van GEERT LAGRANGE op de kaart.

GEERT LAGRANGE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT LAGRANGE, company assigned to the tax number BE05753509521. The company GEERT LAGRANGE is located at the address: KLIMOPSTRAAT 4; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding. Products created in GEERT LAGRANGE were not found.
The main activity of GEERT LAGRANGE is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT LAGRANGE is not available. You also can look at reviews of GEERT LAGRANGE, open positions, location of GEERT LAGRANGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT LAGRANGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT LAGRANGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT LAGRANGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT LAGRANGE, employees, financial statistics.