Ten Voute

Contactgegevens Ten Voute: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ten Voute: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ten Voute

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenbrugsestraat 24; 8210; Zedelgem (Loppem), België

Telefoon (phone): 050 82 42 40 (+32-050 82 42 40) 050 82 42 40 (+32-050 82 42 40)

Fax (fax): +32 (60) 547-35-35 +32 (60) 547-35-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ten Voute: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ten Voute"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ten Voute"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ten Voute, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ten Voute. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ten Voute, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ten Voute. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ten Voute
Products information Ten Voute

BTW identificatienummer (tax): BE06363525390
Ondernemingsnummer: 7111419677
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ten Voute
(Get full report from official database of BE for Ten Voute)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ten Voute
Addition kinds of activities for Ten Voute

275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
278299. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
733899. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec
14790100. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
20460111. Graan gluten | Wheat gluten
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state

Werken bij Ten Voute: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ten Voute: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ten Voute. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ten Voute. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

 • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

 • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Hays Response Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

 • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

 • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

 • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

 • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

 • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

  Type: Vaste Job

  Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

 • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

 • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

 • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

 • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van Ten Voute in sociale netwerken
Look for responds of Ten Voute in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ten Voute. Laat een reactie achter voor Ten Voute. Ten Voute bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ten Voute. Leave a respond for Ten Voute. Ten Voute on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ten Voute op de google maps. Adres en contacten Ten Voute
Location of Ten Voute on the google maps. Address and contacts of Ten Voute

Andere gerelateerde bedrijven als come Ten Voute Ten Voute: BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV | JULIEN CARTOIS | HUBAUX M Ets | BENO?TE MILLET | BLUEBERRY FIELDS

Other related companies as Ten Voute: BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV | JULIEN CARTOIS | HUBAUX M Ets | BENO?TE MILLET | BLUEBERRY FIELDS

Ten Voute is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ten Voute, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06363525390. Het bedrijf Ten Voute bevindt zich op het adres: Steenbrugsestraat 24; 8210; Zedelgem (Loppem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 731,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Ten Voute is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ten Voute is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ten Voute, openstaande posities, locatie van Ten Voute op de kaart.

Ten Voute is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ten Voute, company assigned to the tax number BE06363525390. The company Ten Voute is located at the address: Steenbrugsestraat 24; 8210; Zedelgem (Loppem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 731,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Ten Voute is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ten Voute is not available. You also can look at reviews of Ten Voute, open positions, location of Ten Voute on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ten Voute, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ten Voute, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ten Voute, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ten Voute, employees, financial statistics.