BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV

Contactgegevens BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Industrieweg 2073 3520 Zonhoven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-81-43-92 32-11-81-43-92

Fax (fax): 32-11-81-34-04 32-11-81-34-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV
Products information BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01837432861
Ondernemingsnummer: 5249511718
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV

011200. Rijst | Rice
325903. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
371699. Stacaravans, nee | Motor homes, nec
32319903. Meubelplaten, glas: gesneden, afgeschuind of gepolijst | Furniture tops, glass: cut, beveled, or polished
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
38410205. cystoscopen | Cystoscopes
39149909. Bakjes, NK | Trays, nsk

Werken bij BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE AND SALES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV. BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV. Leave a respond for BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV. BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV
Location of BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV: PHOTO RDS | CHRISTIANE LECOMTE | PATRICIA PIRARD | ICI PARIS XL | CREEMERS J 1 uur foto

Other related companies as BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV: PHOTO RDS | CHRISTIANE LECOMTE | PATRICIA PIRARD | ICI PARIS XL | CREEMERS J 1 uur foto

BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01837432861. Het bedrijf BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 2073 3520 Zonhoven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV op de kaart.

BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV is a company, that was registered 2007 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV, company assigned to the tax number BE01837432861. The company BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV is located at the address: Industrieweg 2073 3520 Zonhoven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV were not found.
The main activity of BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV, open positions, location of BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF WELKENHUYSEN BIELEN NV, employees, financial statistics.